Karatalo ja Kannusali mukana Syrjinnästä vapaa alue -kampanjassa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
19.1.2018 klo 8.13

Kampanjassa on mukana jo yli 1200 tahoa ympäri Suomen.  

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedostuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja yhteisöt tuovat julki syrjimättömyyden periaatteen. Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

Julistautuminen on myös merkki työntekijöille, työnhakijoille ja asiakkaille siitä, että organisaatio toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Liittymällä kampanjaan Karatalo ja Kannusali haluavat välittää asiakkaille ja  yhteistyökumppaneille,  että kaikkia halutaan kohdella yhdenvertaisesti. Mukanaolo myös auttaa työntekijöitä muistamaan yhdenvertaisuuden periaatteet ja tekee asioiden puheeksi ottamisen ja arjen toiminnassa pohtimisen helpommaksi.

Syrjinnästä vapaa alue -kampanjassa mukanaolo näkyy Karatalon ja Kannusalin toimipisteissä kampanjan sinisestä tunnusmerkistä.

Kampanjaa toteuttavat yhteistyössä oikeusministeriön kanssa Ihmisoikeusliitto ry., Nuorisoyhteistyö Allianssi, Seta ry., Suomen Monikulttuurinen Liikuntaliitto Fimu ry., Vammaisfoorumi ry.


http://yhdenvertaisuus.fi/syrjinnastavapaa.fi
www.facebook.fi/syrjinnastavapaa