Kansainvälisyyttä ja kohtaamisia Bisnestreffeillä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.4.2018 klo 13.03

Bisnestreffit- BisnesDates on Espoon kaupungin tarjoama maksuton kuukausittain järjestettävä englanninkielinen keskustelu- ja ideointitilaisuus kaikille kansainvälistymisen rakentajille. Olet sitten liike-elämän ammattilainen, startup-yrittäjä, opiskelija, kaupungin työntekijä ja vaikuttaja, rahoittaja, poliitikko, opettaja tai valistunut aktiivinen kansalainen, bisnestreffit on foorumi juuri sinulle tuoda omia tulevaisuuden visoita esille kunkin tapahtuman aihepiiriin liittyen. Rakennamme yhdessä tulevaisuutta.  

Alkuvuoden Bisnestreffien teemoja olivat kestävä kehitys ja kulttuuribisnes. Perjantaina 27.4. Ison Omenan palvelutorilla on vuorossa  Edtech  - oppimisen digitaalisen mullistumisen yhteistyömahdollisuudet. Touko- ja kesäkuun tapaamisissa sukelletaan pelibisneksen ja kiertotalouden teemoihin.  

Jokaista Bisnestreffit-tilaisuutta on mahdollista seurata myös suorassa nettilähetyksessä. Puhujina ja keskustelun herättäjinä toimivat kunkin aihepiirin ja alan ammattilaiset, joille sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä sekä paikan päällä, että netin kautta.  
 
Tervetuloa aivojen aamujumppaan oivaltamaan, oppimaan ja verkostoitumaan. Ota mukaan myös tiimisi tai työtoverisi.  
 
Huhtikuun Edtech-Bisnestreffien lisäksi myös toukokuun Game Business- ja kesäkuun Circular Economy -tuntien ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautumislinkit: 
 
Ilmoittaudu huhtikuun Bisnestreffeille
Ilmoittaudu toukokuun Bisnestreffeille
Ilmoittaudu kesäkuun Bisnestreffeille

Tulevan syksyn bisnestreffien teemoja ovat turvallisuus, kansainvälinen lahjakkuus, teknologiastrategia, kiinteistöklusteri ja avaruusteknologia.  


One hour can change everything! 
Kommentoi Twitterissä #bisnestreffit

Espoon kaupunki isännöi vuonna 2018 kuukausittaisia Bisnestreffejä, joilla on jo pitkä historia eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilaisuuksissa puidaan ajankohtaisia yritysten kansainväliseen menestymiseen liittyviä teemoja. Treffien oleellisinta antia on keskustelu ja uusien yhteisten ratkaisujen löytäminen. Bisnestreffi-idean ja järjestelyjen takana on espoolainen Takapiruna tunnettu  Kurt Linderoos Oy Personal EU United  Brains Ltd:stä.