KannuKlubi: Gracias, Kingfish, Djangomayn

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Kuvassa suomalaisia räppäreitäDjangomayn on ollut jonkun aikaa Mikael Gabrielin luotsaaman levy-yhtiö Tasoi Recordsin oppipoikana ja hionut ilmaisuaan ja omaa musiikkiaan, jota on nyt kertynyt projektin verran julkaistavaksi. Oli se sitten räppääminen tai levyjen pyörittäminen, Djangon vahva visio on ollut aina tuoda rakastamaansa kulttuuria ja musiikkia esille Suomessa. Djangomaynin ensimmäinen virallinen julkaisu ”Prepaid EP” näki päivänvalon toukokuussa 2017 ja lisää höyryä koneeseen saatiin loppuvuodesta julkaistun nöyristelemättömän ”Nöyrä”-sinkun myötä.

Gracias on julkaissut uransa aikana kolme levyä sekä Listenin Comprehension -mixtapen nimellä Luminate. Musiikkivideoita Graciakselle on kertynyt jo pitkälti toistakymmentä ja musiikkiuran ulkopuolella herraa on myös nähty valkokankaalla elokuvissa Vuosaari (2012), Leijonasydän (2013), Hymyilevä mies (2013), Pahan kukat (2016) sekä Ex-onnelliset (2016).

Kingfish on monikulttuurisen Suomen äänitorvi ja uuden aallon suunnannäyttäjä. Just se somali, jonka tekemisiä sun tulee nyt kyttää, jos haluat nähdä tulevaisuuteen. Tietosanakirjassa on Energian kohdalla kuva Fisun keikalta!

Konsertti on ikärajaton.

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 30.11.2018 klo 19.00 - 20.00

Paikka

Kannusali

Kannusillankatu 4

Järjestäjä

Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut / Kannusali

Hinta

Liput 12 € + toimitusmaksu Lippupiste / 12 € ovelta 1 h ennen esitystä, jos lippuja on jäljellä.

Liput

Lippupiste