KannuKino: Lego elokuva 2 (2D, dub.)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Lego-hahmo
USA, Tanska, Norja, Australia 2018
Ohjaus: Mike Mitchell
Suomenkieliset äänet: Riku Niemine, nIina Kuustonen, Hanna Pakarinen, Amira Khalifa, Carl-Kristian Rundman, Tuomas Uusitalo, Pete Parkkonen, Aku Laitinen, Peter Kanerva, Annituuli Kasurinen, Juhani Rajalin, Sasu Moilanen
Kesto: 1 h 47 min
K7

LEGO® ELOKUVA 2 on odotettu jatko-osa kriitikoiden ylistämälle, maailmanlaajuiselle yleisömenestykselle, josta kaikki alkoi. Se tuo jälleen yhteen Palikkalan sankarit pelastamaan rakkaan kaupunkinsa uudessa toiminnantäyteisessä seikkailussa. On kulunut viisi vuotta siitä, kun kaikki oli nastaa. Nyt kaupunkilaisia kohtaa uusi suuri uhka: ulkoavaruuden LEGO DUPLO® tunkeutujat, jotka tuhoavat kaiken nopeammin kuin palikkalalaiset ehtivät rakentaa.

Taistelu tunkeutujien kukistamiseksi ja harmonian palauttamiseksi LEGO universumiin vie Emmetin, Lucyn, Batmanin ja heidän ystävänsä kaukaisiin, tutkimattomiin maailmoihin, kuten eriskummalliseen galaksiin, jossa kaikki on yhtä musikaalia. Tämä koettelee heidän rohkeuttaan, luovuuttaan ja mestarirakennustaitojaan sekä paljastaa, kuinka erityisiä he ovatkaan.

Suosittelemme, että yleisö saapuu KannuKinossa erityisesti lastennäytöksiin ainakin 20 minuuttia ennen näytöksen alkua ruuhkien välttämiseksi. 
 

Tiedot ja sijainti

Aika

la 9.3.2019 klo 13.00 - 14.47

Paikka

Kannusali, KannuKino

Järjestäjä

KannuKino

Yhteystiedot

kannusali@espoo.fi

043 8259 307, 050 5356 119 (arkisin klo 9-16)

Verkko-osoite

KannuKino

Hinta, euroa

7

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti