Kalajärven palvelutori avoinna iltaisin 10.8. alkaen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
7.8.2020 klo 14.27

Tyhjä kokoushuone Apaja Kalajärven palvelutorilla. Pöytä, neljä tuoli, kannettava tietokone ja seinällä iso näyttö.
Kokoushuone Apaja on yksi Kalajärven palvelutorin tiloista, joita kuka vain voi varata käyttöönsä Varaamo-palvelun kautta. (Kuva: Espoon kaupunki / Päivi Peltomaa)

Kalajärven palvelutorin yleiset tilat ovat avoinna 10.8.2020 alkaen maanantaista perjantaihin kello 8–20. Näin Palvelutori palaa normaaliin aikatauluunsa supistettujen kesäaukiolojensa jälkeen.

Koulujen alkaessa 14.8.2020 Palvelutori saa uutta säpinää, kun remontissa olevan Kalajärven koulun oppilaita tulee väistöön myös Palvelutorille. Ainakin Kalajärvi-sali varataan päivisin pääasiassa opetuskäyttöön.

Palvelutorilla kävijöiden keski-ikä nuorentuu siis huimasti päiväsaikaan, ja illalla jatkuvat ryhmätoiminnat esimerkiksi Omnian, Estradan ja Pohjois-Espoon eläkkeensaajat ry:n järjestäminä.

”Tavoitteenamme on, että saamme taloon toimintaa kaikenikäisille ja että Palvelutori palvelee kaikkia lähialueen asukkaita”, toteaa palvelukoordinaattori Päivi Peltomaa.

Palvelutorin tiloja voi varata käyttöönsä arkisin kello 8–20  Varaamo-palvelun kautta. Lue lisää Palvelutorin tiloista ja niiden varaamisesta.

Hammashoitola ja terveysasema auki

Kalajärven hammashoitola avautui jälleen 3.8.2020 ja terveysasema avautuu 10.8.2020.

Neuvola ja terveysasema palvelevat toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Kirjaston omatoimiaika laajenee

Kalajärven kirjasto laajentaa omatoimiaikaansa 10.8.2020 alkaen siten, että kirjastoon pääsee maanantaista perjantaihin kello 7–20 ja viikonloppuisin kello 7–15.

Lisätietoja