Kajonin henkilökuljetuksissa ongelmia torstaina 14.3.

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.3.2019 klo 11.29

Päivitys klo 15.39: Kajonin ilmoituksen mukaan ongelmat ovat nyt ohi. Tämän päivän kuljetuksissa saattaa vielä olla viiveitä - pyydämme siinä tapauksessa toimimaan aiemman tiedotteemme ohjeen mukaan.

* * *

Kajon Oy:n vastuulle kuuluvissa Espoon kaupungin henkilökuljetuksissa on vakavia ongelmia tänään torstaina 14.3.2019. Syynä on Kajonin verkko-operaattorin palvelukatkos.

Tästä johtuen suuri osa Kajonin koulukuljetuksista, varhaiskasvatuksen kuljetuksista sekä vammaisten ja vanhusten kuljetuksista on vaarassa peruuntua kokonaan. Myös osa aamun koulukuljetuksista on ilmeisesti jäänyt hoitamatta.

Häiriön kestosta ei tällä hetkellä tietoa.

Espoon kaupunki pyytää, että huoltajat ja omaiset kuljettaisivat asiakkaat torstain aikana itse, jos suinkin mahdollista.

Jos koululla on käytössään taksikortteja, koululaisten taksimatkat koulusta kotiin voi maksaa niillä. Jos Kajon ei pysty järjestämään kuljetusta, voi asiakkaalle tilata taksin Lähitaksilta.

Kajon korvaa aiheutuneet kulut asiakkaille jälkikäteen. Taksikuitit voi lähettää Espoon kaupungin Logistiikkaan – mukaan asiakkaan tiedot ja tilinumero, jolle korvauksen haluaa:

Logistiikka
Henkilökuljetukset
'Kajon'
PL 620
02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätietoja:

Kajon Oy, palvelunumero: 050 313 3513 (ppm) tai sähköposti: palaute@kajon.fi