Jorma Kääriäinen – Nyt tai ei koskaan

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Jorma Kääriäinen
Samettiääninen keikkakonkari Jorma Kääriäinen lähtee ensi syksynä mittavalle ”Nyt tai ei koskaan” -konserttikiertueelle juhlistaakseen 40 vuotta kestänyttä muusikonuraansa. Kaksikymmentäkolme konserttia ympäri Suomea käsittävä kiertue saapuu Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasaliin 15.11.
 
- Kiertueen nimi ”Nyt tai ei koskaan” viittaa siihen, että jokaisen ihmisen pitäisi mielestäni tarttua hetkeen ja elää elämäänsä nyt ja tässä. Huomenna saattaa olla liian myöhäistä. Koskaan ei tiedä, milloin elämä ratkaisevasti muuttuu tai loppuu. Omalla kohdallani vakavat välilevyvaivat pakottivat minut pitkälle keikkatauolle viitisen vuotta sitten. Silloin oli epävarmaa, pystyisinkö enää lainkaan palaamaan keikkalavoille. Viimeaikaiset uutiset tuttujen kollegoiden kuolemantapauksista ovat niin ikään koskettaneet minua syvästi, Jorma kertoo.
 
Syksyn konserteissa Jorma esittää tuttuja kappaleita niin soololevyiltään kuin Jorma Kääriäisen ja Agentsin yhteistuotannosta. Jorman ja häntä säestävän Yhden tähden orkesteri -kokoonpanon melodiseen ohjelmistoon sisältyy rutkasti muistoja ja tunteita. 
- Se on oikeastaan ihan sama, mitä musiikkia minä esitän, niin rokkarihan minä pohjimmiltani olen ja sellaisena pysyn. Kyllä se äänessä kuuluu ja tyylissä näkyy”, Jorma sanoo.

Kesto noin 2 h 30 min (sis. väliaika)
Ovet avataan klo 18.00

Väliaikatarjoilutuotteet

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 15.11.2019 klo 19.00 - 21.30

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Hinta, euroa

49,90

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput alk. 49,90/39,90/34,90 €