Jaetun asiantuntijuuden yhteisvalmennus

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
29.3.2019 klo 14.21

Etsimme kokemusasiantuntijoita eli asiakkaitamme mukaan ammattilaisten kanssa tehtävään yhteisvalmennukseen. Jos sinulla on kokemusta aikuisten sosiaalipalveluista, tai lapsiperheiden sosiaalipalveluista, tai vammaispalveluista tai lasten terapiapalveluista olet tervetullut mukaan tekemään näistä palveluista entistäkin parempia.

Yhteisvalmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille Espoon kaupungin perhe- ja sosiaalipalvelujen asiakkaille ja ammattilaisille. Valmennuksessa opitaan ymmärtämään, mitä kokemusasiantuntijuus on, ja miten palvelujen käyttäjien ja ammattilaisten välistä yhteistyötä rakennetaan. Tavoitteena on vahvistaa kokemusasiantuntijuutta sekä jaetun asiantuntijuuden toimintamallia Espoon kaupungin sosiaalipalveluissa.

Valmennuksessa jaetaan kokemuksia, keskustellaan, opiskellaan itsenäisesti sekä tehdään pari- ja ryhmätöitä. Sinun tulee olla läsnä opetuksessa seitsemänä kertana ns. lähipäivinä.

Läsnäolopäivien lisäksi valmennukseen kuuluu etäopiskelua, eli opiskelet itsenäisesti kotona. Etäopinnoissa käytetään Optima-verkkoympäristöä valmentajien tuella. Työtä tehdään itsenäisesti sekä pari- ja ryhmätyöskentelynä. Optima mahdollistaa myös verkkokeskustelut muiden valmennettavien ja valmentajien kanssa.

Valmennus alkaa syksyllä

Valmennukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista koko valmennusjaksoon. Yhteisvalmennuksessa valmennetaan 10 palvelunkäyttäjää sekä 10 ammattilaista. Valmennettavat valitaan mukaan haastattelujen kautta. Haastattelut pidetään ma 13.5.2019, ja haastateltaville ilmoitetaan kutsusta henkilökohtaisesti.

Valmennuspaikka: Laurea ammattikorkeakoulu, Otaniemen kampus Metsänpojankuja 3, Espoo.

Valmennuksen lähipäivät

  • ti 13.8. klo 9–12
  • ma 26.8. klo 9–15
  • ma 16.9. klo 9–15
  • ma 7.10. klo 9–15
  • ma 28.10. klo 9–15
  • ma 19.11. klo 9–15
  • ma 2.12. klo 9–15

Valmennus on maksuton, ja siihen sisältyvät aamukahvit sekä lounas kampuksen opiskelijaravintolassa. Valmennuksesta saa viisi opintopistettä.

Jos olet kiinnostunut valmennukseen osallistumisesta, laita lyhyt vapaamuotoinen hakemus 6.5.2019 mennessä osoitteeseen:

marjo.jarvinen@espoo.fi TAI

Marjo Järvinen, PL 2525, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 

Valmentajina toimivat Laurean lehtorit

Kaijus Varjonen, kaijus.varjonen@laurea.fi
Hannamari Talasma, hannamari.talasma@laurea.fi