Infotilaisuus Espoo–Salo -oikoradan yleissuunnittelusta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Espoo–Salo -oikoradan yleissuunnittelu on lähtenyt käyntiin infotilaisuuksien merkeissä. Liikennevirasto järjestää Espoon valtuustotalolla infotilaisuuden 24.10.2018 klo 17.30–19.30.

Tilaisuudessa kerrotaan asukkaille tietoa Espoo–Salo -oikoradan yleissuunnittelusta, suunnittelun etenemisestä sekä karttapalautepalvelusta (https://app.maptionnaire.com/fi/4917/), jossa voi antaa vapaasti palautetta radan ja siihen liittyvien teiden suunnittelusta. Kysely on avoinna 9.10.–30.11.2018. Tilaisuuden päätteeksi yleisöllä on mahdollisuus keskustella suunnittelijoiden kanssa ja nähtävillä on myös hankkeeseen liittyviä karttoja.

Tarkempaa tietoa hankkeesta löytyy Espoo–Salo -oikoradan hankesivuilta (www.liikennevirasto.fi/kaikki-hankkeet/espoo-salo-oikorata), joilla on mahdollista ilmoittautua hankkeen postituslistalle. Ilmoittautuneille lähetetään hankkeen uutiskirjeitä, kutsut yleisötilaisuuksiin ja tietoa muista osallistumismahdollisuuksista.

Espoo–Salo -oikorata on osa nelivaiheista Helsinki–Turku nopea junayhteys -hanketta, joka lyhentää kaupunkien välistä matka-aikaa sekä tuo uusia mahdollisuuksia alueiden kasvuun ja kehitykseen. Espoo–Lohja–Salo välille suunnitellaan noin 95 kilometriä kokonaan uutta rautatieyhteyttä.

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 24.10.2018 klo 17.30 - 19.30

Paikka

Espoon valtuustotalon valtuustosali

Espoonkatu 5, Espoo

Järjestäjä

Liikennevirasto

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Ilmainen