Hopeinen kuu à la Teemu Roivainen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Tangolaulaja Teemu Roivainen
Teemu Roivainen, laulu
Henrik Perelló, viulu
HT Combo

Teemu Roivaisen, Henrik Perellón ja HT Combon suuren suosion saavuttanut konserttiyhteistyö jatkuu uudella teemalla Hopeinen kuu. Vuoden 2014 tangokuningas jatkaa hienoja tulkintojaan legendaaristen Olavi Virran ja Frank Sinatran suosituimmista levytyksistä. Teemu on eittämättä yksi parhaista tangolaulajista kautta-aikojen, jonka lisäksi hän on osoittautunut myös loistavaksi Frank Sinatra -tulkitsijaksi.

Viulutaiteilija Henrik Perelló on virtuoosimainen soittaja, mutta myös loistava sovittaja ja orkestroija. Konsertin orkesterisovitukset ovatkin suurelta osin Henrikin käsialaa.

Tamperelainen 10 soittajan HT Combo on muutamassa vuodessa saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten isojen viihdeorkestereiden joukossa.

Espoon kulttuurikeskuksessa kuullaan Teemu Roivaisen loistavia tulkintoja klassisista ikivihreistä tangoista kuten Hopeinen kuu, Tulisuudelma ja La Cumparsita sekä Frank Sinatran hittikappaleista My Way, Strangers In The Night ja New York New York. Lisäksi ohjelmassa on Henrik Perellón soolokappaleita kuten Misty ja Avalon.

Kesto n. 2 h (väliaika) 

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 25.9.2019 klo 19.00 - 21.15

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Timea

Verkko-osoite

HT Combo

Hinta, euroa

38,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 38,50/36,50/22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)