Gong- ja äänimaljarentoutus Gallen-Kallelan museossa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Ääntä on kautta aikojen käytetty lisäämään ja ylläpitämään ihmisen hyvinvointia. Gongien ja äänimaljojen äänet sisältävät laajan kirjon eri korkuisia ääniä tai värähtelyjä, joiden ympäröimänä on miellyttävä rauhoittua hetkeksi. Nämä äänet saattavat aluksi tuoda mieleen muistumia jostakin aiemmin koetusta. Kun tämän mielikuvan antaa jäädä taustalle ja keskittyy ympärillä kuuluviin ääniin, ollaan gong- ja äänimaljarentoutuksen ytimessä. Voi vain antautua äänten vietäväksi.

Gong- ja äänimaljarentoutukseen on helppo tulla. Voit vain asettua alustalle sellaisena kuin olet, pysähtyä ja antaa nautinnollisten äänten ympärilläsi soida. Asun on hyvä olla mukavan väljä ja lämmin. Jos omistat joogamaton, se on hyvä ottaa mukaan. Rentoutuksen ohjaa Teppo Tolvanen, joka on toiminut musiikin saralla pitkään ja soittaa rumpuja ja cajonia eri kokoonpanoissa. Teppoa kiehtoo musiikissa sen universaali ja rajoja ylittävä kieli, joka tavoittaa ihmisissä jotakin olennaista ja aitoa, todellisen ytimen.

Tiedot ja sijainti

Aika

ti 21.5.2019 klo 17.30 - 19.30

Paikka

Gallen-Kallelan museo

Gallen-Kallelan tie 27, 02600 Espoo

Järjestäjä

Gallen-Kallelan museo

Yhteystiedot

0104 068 840

info@gallen-kallela.fi

Hinta, euroa

20

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Tapahtuman hinta 20€, sisältää museon pääsymaksun, lyhyen kierroksen Sielun silmä -näyttelyyn sekä rentoutuksen. Ennakkoilmoittautumiset info@gallen-kallela.fi tai 0104068840