Finnoossa lisää asuinkerrostaloja rakenteille

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
12.11.2020 klo 11.51

Finnoossa on lähdössä liikkeelle kahden uuden asuinkohteen rakentaminen. Molemmat sijaitsevat aivan tulevan metroaseman läheisyydessä, Djupsundsbäckenissä.

T2H Rakennus Oy on aloittanut Asunto Oy Espoon Fiinin rakentamisen maanrakennustöillä. Kahdeksankerroksiseen taloon tulee 44 kotia, jotka valmistuvat asukkaille talvella 2022.

Ilmakuva uusista taloista.
Talojen arvioitu valmistumisaika on vuoden 2022 lopussa. Havainnekuva: Lujakoti.

Toisen kohteen rakentaja on Lujatalo Oy. Kaksitoistakerroksiseen Asunto Oy Espoon Sykloniin tulee 96 asuntoa. Arvioitu valmistumisaika on loppuvuosi 2022.

Kohteiden ennakkomarkkinoinnista lisätietoja:

Espoon Fiini

Espoon Sykloni

Meri, metro ja luonto kutsuvat Finnooseen

Finnoota kehitetään kestävän kehityksen esimerkkialueena, jonka kaavoitusta ja rakentamista ohjaavat kestävät ratkaisut. Alueelle valitaan vain toimijoita, jotka sitoutuvat energiatehokkuutta edistäviin kriteereihin, kuten esimerkiksi rakennusten energiankäytön mittaamiseen.

Finnoo kasvaa 2030-luvun loppuun mennessä 17 000 asukkaan kaupunginosaksi, jonka vahvuuksia ovat merellisyys, lähiluonto ja erinomaiset liikenneyhteydet. Vuonna 2023 avautuva metro kytkee alueen osaksi seudullista ja valtakunnallista raideverkkoa.

Finnoo