Finnoonsillan liikennejärjestelyt muuttuvat

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
20.11.2014 klo 11.04
Finnoonsillan liikennejärjestelyt muuttuvat maanantaista 24.11. lähtien. Muutosten kesto on noin kaksi kuukautta.

Helsingin suunnasta nousevalla rampilla vasemmalle etelään eli Kaitaan ja Finnoon suuntaan kääntyminen kielletään. Kaikki rampilta nouseva liikenne kääntyy ilman liikennevaloja oikealle pohjoiseen kohti Suomenojan liikenneympyrää, jonka kautta Kaitaan ja Finnoon liikenne pääsee turvallisesti kiertämään takaisin kohti etelää.

Kaikkien muiden suuntien järjestelyt pysyvät ennallaan ja risteyksen liikennevalot ovat toiminnassa pieniä muutostöitä lukuun ottamatta. Myöskään kevyen liikenteen järjestelyt eivät muutu nykyisestä.

Länsiväylän ylittävän uuden sillan pohjoispäässä Finnoonsillan katuosuuden ja rampin tasaus nousevat niin paljon, että koko risteysaluetta ei voida pitää liikenteellä. Tasauksen noston yhteydessä suljetulla risteysalueella tehdään valaistuksen, liikennevalojen ja portaalien perustustöitä.

Länsiväylän ylittävä Finnoonsilta toimii osana etelä-pohjoissuuntaista pääkatuyhteyttä Suomenojan eritasoliittymän kohdalla. Finnoonsillan toimivuutta parannetaan rakentamalla uusi silta vanhan sillan viereen. Molemmat sillat ovat käytössä kesällä 2015. Uusi silta on osa Finnoon kehittämistä.

Hankkeen urakoitsija on Graniittirakennus Kallio Oy.


Lisätietoja:
Hankepäällikkö Jorma Kohonen, p. 050 383 1679.

Kartta liikennejärjestelyistä:
http://aineistopankki.espoo.fi/?cart=2732-egallkccdi&l=FI