Espoon koulukinoviikot 2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Mia ja valkoinen leijonaEspoon koulukinoviikot järjestetään vuosittain yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden ja paikallisten elokuvateattereiden kanssa. Vuoden 2019 koulukinoviikot järjestetääm 23.-27.9.2019. Esityksiä on Kino Tapiolassa, Finnkino Omenassa ja Finnkino Sellossa. Kannusali on remontissa, joten siellä ei ole näytöksiä. 

Koulukinoviikoilla on esityksiä luokille 3-10 sekä lukioille ja se kuuluu koulujen KULPS!-ohjelmaan. Viikoilla nähdään seuraavat elokuvat: Ailo - pienen poron suuri seikkailu, Lasse vs Lasse, Cloudboy, Valkohammas, Vedenneito, Mia ja valkoinen leijona, Miehiä ja poikia, Amatöörit, Hölmö nuori sydän, Elvis & Onerva. Vuoden teemoja ovat muun muassa luonto, luonnon ja ympäristön merkitys ihmiselle, yhteiskunnallinen osallistuminen ja vaikuttaminen, sukupuoliroolit ja tunnetaidot.

Tarkka ohjelma ja ilmoittautumistiedot www.espoo.fi/koulukinoviikot

Esitysten lisäksi oheisohjelmana mm. alustuksia ja tekijävieraita. Lisäksi Miehiä ja poikia - elokuvan ohjaaja Joonas Berghäll vierailee näytöksen jälkeen kouluilla keskustelemassa oppilaiden kanssa elokuvan herättämistä ajatuksista ja tunteista. Elokuva on ollut ensi-illastaan saakka vaikuttavuuskiertueella ja myös Espoon koulukinoviikkojen näytös toteutetaan osana kiertuetta. Tiedustelut auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh 050 5356 199.

Liput 6,50 €/oppilas, opettajat maksutta. Kulps!-ryhmille esitykset ovat maksuttomia. Koulukinoviikkojen näytökset ovat KULPS kerran lukuvuodessa.

Tiedustelut: kulttuurituottaja Auli Jaatinen, auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh. 050 5356 119.

Tiedot ja sijainti

Aika

ma 23.9.2019 klo 9.15 - pe 27.9.2019 klo 14.00

Paikka

Kino Tapiola, Finnkino Omena, Finnkino Sello

Järjestäjä

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut

Hinta, euroa

6,50