Espoon koulukinoviikot 2018

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Tyttö ja poika
Espoon koulukinoviikot järjestetään vuosittain yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden ja paikallisten elokuvateattereiden kanssa. Esityksiä on KannuKinossa, Kino Tapiolassa, Finnkino Omenassa ja Finnkino Sellossa. Vuoden 2018 koulukinoviikot järjestetään 20.-27.9.2018.

Koulukinoviikoilla on esityksiä luokille 3-10 sekä lukioille ja se kuuluu koulujen KULPS!-ohjelmaan. Viikoilla nähdään seuraavat elokuvat: Supermarsu, Los Bando, Näköaloja, Kedi, Se uus tyyppi, Tokasikajuttu, Mansikkamaa, Lumière!, Loving Vincent ja Yrittäjä.

Näköaloja ja Se uus tyyppi -näytökset on toteutettu yhteistyössä Espoo Cinén kanssa ja Los Bando -näytökset yhteistytössä R&A -kiertueen kanssa.

Tarkka ohjelma www.espoo.fi/koulukinoviikot

Ilmoittaudu esityksiin tästä.

Esitysten lisäksi oheisohjelmana mm. alustuksia ja tekijävieraita. Lisäksi elokuvaan Tokasikajuttu on tarjolla työpajapäivät yhdelle luokalle/esitys. Työpajapäivät koostuvat taide-, musiikki, media- ja kädentaitotyöpajoista. Tarkempi sisältö tarkentuu myöhemmin. Työpajoja vetävät Lyhty ry:n asiantuntijat yhteistyössä kehitysvammaisten kokemusasiantuntijoiden kanssa. Jokainen oppilas pääsee päivän aikana kahteen työpajaan. Tiedustelut auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh 050 5356 199.

Liput 5,50 €/oppilas, opettajat maksutta. Kulps!-ryhmille esitykset ovat maksuttomia. Koulukinoviikkojen näytökset ovat KULPS kerran lukuvuodessa.

Tiedustelut: kulttuurituottaja Auli Jaatinen, auli.jaatinen(at)espoo.fi, puh. 050 5356 119.

Tiedot ja sijainti

Aika

to 20.9.2018 klo 9.00 - to 27.9.2018 klo 14.00

Paikka

KannuKino, Kino Tapiola, Finnkino Omena, Finnkino Sello

Järjestäjä

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut