Kivenkolo

Asukastila Kivenkolo on aktiivinen, kaikille avoin "olohuone", jossa alueen asukkaat voivat kokoontua ja oleskella, sekä saada neuvoja ja ohjausta. Kivenkolon toiminta-ajatukseen kuuluu myös alueella asuvien maahanmuuttajien kotoutumisen tukeminen, sekä maahanmuuttajien ja kantaväestön välisen vuorovaikutuksen edistäminen. Kivenkolon tiloissa järjestetään monenlaista kerho- ja opetustoimintaa sekä tapahtumia. Myös yksityishenkilöt ja eri ryhmät voivat varata tiloja käyttöönsä kokoontumisia ja juhlia varten.

Kivenkoloa ylläpitävät kaupunki ja alueen järjestöt kumppanuushankkeena.

Kivenkolo sijaitsee Espoonlahdessa, osoitteessa Merisaapas 1 A.

Kivenkolo on suljettu 26.7.-8.8.2021

Kaveri-Kammari

Kaveri-Kammari on vapaaehtoisen hyvinvointityön tukikohta, välityspiste ja matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikenikäisille espoonlahtelaisille. Toiminnan tavoitteena on pyrkiä antamaan akuuttia apua mahdollisuuksien mukaan nopeasti, joustavasti, ilman byrokratiaa ja korvausta. Lisäksi tavoitteena on ylläpitää kammarilaisten oman elämän mielekkyyttä ja iloa. Kammarilaiset päivystävät kaksi kertaa viikossa, maanantaina ja torstaina klo 10–12. Viikkokokous on joka maanantai klo 10–12 Kivenkolossa.

Jos tarvitset apua, tai olet kiinnostunut sitä antamaan, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään. Kaveri-Kammarin puhelinnumero on 0400 388 832. Numerossa on vastaajapalvelu, jonne voi jättää avunpyyntöjä tai muita viestejä. Vastaaja puretaan arkisin noin klo 10, jolloin avunpyytäjälle pyritään löytämään auttaja.