Työ

Espoon työ- ja elinkeinotoimisto eli  TE-toimisto auttaa kaupunkilaisia työnhaussa ja muissa työelämään liittyvissä asioissa. TE-toimistossa on oma maahanmuuttajapalveluihin erikoistunut yksikkö. TE-toimisto sijaitsee Leppävaarassa.

Kaikki Espoon kaupungin avoimet työpaikat löytyvät Espoo työnantajana -sivuilta. Sivujen kautta voit myös hakea sinua kiinnostavaa avointa paikkaa tai jättää avoimen työhakemuksen.

Kaupungin työllisyyspalvelut auttavat sellaisia työnhakijoita, joiden on vaikea löytää töitä omin voimin. Suurin osa työllisyyspalveluiden asiakkaista ohjataan palveluihin TE-toimistosta tai kaupungin sosiaalipalveluista. Lisätietoa kaupungin työllisyyspalveluista saa Apua työllistymiseen -sivuilta.

Lisätietoa työstä Espoossa saat InfoFinland.fi:stä 15 kielellä. InfoFinlandin Työ ja yrittäjyys -sivuilla on yleistä tietoa työnhausta, työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista, työttömyysturvasta ja yrityksen perustamisesta Suomessa.

Jos olet työntekijä, yrittäjä tai opiskelija ja haluat kysyä Suomen sosiaaliturvasta tai verotuksesta, saat apua Kelan ja Verohallinnon nettisivuilta.