Liikennekomissaari Violeta Bulc tutustuu Helsingin seudun älykkäisiin liikenneratkaisuihin

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.11.2016 klo 8.47

EU:n liikenneasioista vastaava komissaari Violeta Bulc vierailee Helsingissä, Espoossa ja Lohjalla 28.11.2016. Vierailun tarkoituksena on esitellä liikennekomissaarille Helsingin seudun älykkäitä liikenneratkaisuja, ja keskustella EU-tason yhteistyön hyödyistä ja mahdollisuuksista. Vierailun moderaattorina toimii Euroopan alueiden komitean puheenjohtaja Markku Markkula

"Tulevaisuuden liikenneratkaisujen on oltava monialaisia, kokonaisvaltaisia ja yhteentoimivia. Älykkäät liikennejärjestelmät tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia kaupunkiliikenteen optimointiin ja auttavat kytkemään erilaiset liikennemuodot toisiinsa. Tehokkaan, luotettavan, ympäristöystävällisen ja turvallisen kaupunkiliikenteen kehittämiseen tarvitaan myös innovaatioita, jotka sekä luovat kasvua ja työpaikkoja että parantavat kansalaisten elämänlaatua", Markkula toteaa.

Komissaari Bulc sekä EU:n alueiden komitean puheenjohtaja Markkula käsittelevät älyliikenteen uusia ratkaisuja ja niitä koskevia EU:n toimenpiteitä ja rahoitusta kansalaisten kuulemistilaisuudessa maanantaina 28.11. klo 12.00–12.30. Paikkana on Tori Aalto-yliopiston Oppimiskeskuksessa, Otaniementie 9. Paikalle toivotaan erityisesti liikennekysymyksien tutkijoita ja opiskelijoita sekä muita asiasta kiinnostuneita kansalaisia.
 

Paikka: Aalto-yliopiston Oppimiskeskus (entinen kirjasto, Otaniementie 9, Espoo)
Puhujat: EU:n liikennekomissaari Violeta Bulc ja EU:n alueiden komitean puheenjohtaja Markku Markkula
 

Tervetuloa!
Yhteystiedot
kansainvälisten asioiden päällikkö Fanglan Tao, Espoon kaupunki, puh. 043 826 7374, fanglan.tao@espoo.fi