Polje parempi tulevaisuus – edusta Espoota pyöräilytapahtumassa!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
13.8.2019 klo 8.55

Me Espoon kaupungilla haluamme tehdä oman osamme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Siksi olemme mukana Climate Cycling -tapahtumassa, joka on hyväntekeväisyys- ja pyöräilykulkue ilmastonmuutosta vastaan. Haluamme haastaa sinutkin mukaan tekemään jotain konkreettista ilmaston hyväksi.

Kokoa siis 3–5 hengen pyöräilyjengi, lähetä hakemuksesi 30.8.2019 mennessä ja voit päästä edustamaan Espoon kaupunkia Climate Cyclingiin.

Valitsemme yhden joukkueen. Valinnassa arvostamme osallistujien panosta pyöräilyasuihinsa, idean hauskuutta ja toteutuskelpoisuutta, ja edellytämme sydämen paloa paitsi pyöräilyyn, myös ilmastoasioihin. Espoon kaupunki maksaa joukkueen osallistumismaksun (5000 €) ja tarjoaa brändättyä Espoo-materiaalia. Valittu joukkue vastaa itse mahdollisista muista asuste- ja rekvisiittakustannuksistaan.

Tapahtuma järjestetään 11.9. klo 15–16.30 Helsingin keskustassa. Lue lisää pyöräilytapahtumasta

Climate Cycling on hyväntekeväisyys- ja pyöräilykulkue ilmastonmuutosta vastaan. Tapahtuman järjestää Climate Circle ry ja sen tuotto lahjoitetaan WWF Suomen konkreettisiin ilmastotekoihin.