Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 20.1.2020

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
20.1.2020 klo 11.26

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto päätti jättää pöydälle vastauksen valtuustokysymykseen Pohjois-Tapiolan koulujen sisäilmaongelmista ja väistötiloista.

Espoon seudun ympäristöterveyden tarkastus Pohjois-Tapiolan koululla on 22.1.2020. Koulun tilojen käyttöönottotarkastus pidetään 28.1. Infotilaisuus Sepon koulun henkilökunnalle ja oppilaiden vanhemmille pidetään Pohjois-Tapiolan koululla torstaina 30.1. klo 17.30.

Pohjois-Tapiolan koululla on tehty uusi laajempi sisäilmatutkimus, jonka tulokset esitellään infotilaisuudessa. Oppilaille suunnattu THL:n sisäilmakysely tehtiin Sepon koulussa, Pohjois-Tapiolan koulussa ja vertailukoulussa 17.-19.12.2019. Myös nämä tulokset esitellään infotilaisuudessa.

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto päätti puoltaa kolmen kohteen takauslainahakemusta sekä kahta perusparannuslainahakemusta Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen hyväksymisvaltuudella. Jaosto jätti pöydälle vastauksen valtuustoaloitteeseen rakentamisen laadun varmistamisesta.

Tila- ja asuntojaosto kuuli tilapalveluiden toimitusjohtaja Maija Lehtisen selostukset ajankohtaisista sisäilma-asioista, jaoston työohjelmasta vuodelle 2020, Oittaan uimarannan pukutilojen uudisrakennuksen hankeselvityksestä, Pitkänotkon päiväkodin uudisrakennuksen hankeselvityksestä sekä Jupperin koulun liikuntatiloista.

Ajankohtaiset sisäilma-asiat 20.1.2020 (pdf, 3022 Kt)

Lisätietoja:

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaoston puheenjohtaja Henna Partanen