Tila- ja asuntojaoston päätöksiä 17.6.2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
17.6.2019 klo 11.07

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi omalta osaltaan tiedoksi vastauksen valtuustokysymykseen Kivenlahden kirjaston sisäilmaongelmista. Vastaus etenee valtuuston käsittelyyn. Kivenlahden kirjasto suljettiin lokakuussa 2018. Kirjaston toiminnot ovat siirtyneet Pikkulaivaan huhtikuussa 2019.

Tilapalvelut-liikelaitoksen selvitykset valtuustolle ja tarkastuslautakunnalle vuoden 2018 arviointikertomuksen havaintoihin hyväksyttiin esityksen mukaan.

Asia 5 (Kahden lainahakemuksen puolto Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen hyväksymisvaltuudella) hyväksyttiin osin. TA-Yhtymän hakemus jätettiin pöydälle, jotta jaostolle saadaan lisäselvitystä tontin alkuperästä.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 17.6.2019 (pdf, 3402 Kt)

Jaosto sai katsauksen Kauklahden huviloiden tilanteesta. Juppin tilan (Åminnentie 4) vuokrasopimusaikaa on jatkettu 31.8.2019 saakka. Tämän jälkeen rakennus on tarkoitus myydä julkisella tarjouskilpailulla siten, että ostavalla taholla on rakennuksen kunnostusvelvoite. Myös huvila osoitteessa Åminnentie 7 on tarkoitus myydä kunnostusvelvoitteella. Rakennukselle osoitteessa Åminnentie 9 on saatu purkulupa.

Menettelytapaohjeita olosuhdeongelmien ratkaisemiseksi Espoon kaupungin kiinteistöissä on kehitetty. Tavoitteena on mm. parantaa viestintää ja asukasyhteistyötä sekä lyhentää vasteaikoja.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat