Tila- ja asuntojaosto: Tilapalvelut-liikelaitoksen osavuosikatsaus

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
4.11.2019 klo 11.24

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto merkitsi tiedoksi Tilapalvelut-liikelaitoksen syyskuun 2019 osavuosikatsauksen ja esitti kaupunginhallitukselle, että valtuusto alentaa Tilapalvelut-liikelaitoksen tulostavoitetta 19 649 690 euroa. Tilapalvelut-liikelaitoksen käyttötalouden ei ennusteta toteutuvan talousarvion mukaisena. Olennaiset poikkeamat, jotka vaikuttavat siihen, ettei sitova tulostavoite eli 23,3 milj. euron ylijäämäinen tulos ennen varauksia toteudu, ovat rakennusten alaskirjaukset ja purkukulut, esisuunnittelun kustannukset sekä vuosikorjaukset. Tilapalvelut-liikelaitoksen ennustetun talousarvion ja tulostavoitteiden toteutumisen sekä toiminnan keskeisimmät ja olennaisimmat tapahtumat on selostettu tarkemmin Tilapalvelut-liikelaitoksen syyskuun 2019 osavuosikatsauksessa.

Jaosto kuuli selostukset ajankohtaisista asioista:

Katsaus Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta: Ympäristöterveyden 31.10.2019 päivätty tarkastuskertomus on tulossa Pohjois-Tapiolan koulun koulukorjaussivulle. Asiasta tiedotetaan tarkemmin erikseen. Koulurakennuksen käyttöä voidaan jatkaa ja siellä tullaan toteuttamaan tiettyjä ympäristöterveyden ehdottamia toimenpiteitä. 

Leppävaaran lukion osalta odotetaan aluehallintoviraston tarkastusmuistiota marraskuun aikana. Kohteessa tehdään jatkuvasti olosuhdeseurantaa.

Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitusjohtaja Maija Lehtinen: Ajankohtaista sisäilma-asioista 4.11.2019 (pdf, 4056 Kt)

Asia 4 Valtuustoaloite ns. puhdastilojen järjestämiseksi sisäilmasta sairastuneille jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat