Kaupunginhallituksen päätöksiä 14.12.2020

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
14.12.2020 klo 18.29

Kaupunginhallitus määräsi kuntavaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat vuoden 2021 kuntavaaleissa Espoossa.

Kaupunginhallitus päätti perustaa 147 uutta virkaa ja tointa ja hyväksyi virkoja ja toimia koskevat muutokset. Pääosa uusista viroista ja toimista tulee sivistystoimeen sekä sosiaali- ja terveystoimeen.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Kalajärven koulun, päiväkodin ja nuorisotilan uudisrakennuksen hankesuunnitelman.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Espoonlahden päiväkoti 2:n hankesuunnitelman. Kyseessä on uusi 14-ryhmäinen kaksikerroksinen päiväkoti Tähystäjäntiellä. Päiväkodin tontti sijaitsee keskeisellä paikalla Kongsbergin puiston eteläpuolella lähellä tulevaa Espoonlahden metroasemaa ja lippulaivaa.

Kaupunginhallitus hyväksyi osaltaan Kaitaan metrokeskuksen asemakaavan muutoksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa asumispainotteinen, tehokas ja kaupunkimainen uusi aluekokonaisuus Kaitaan metroaseman yhteyteen. Kaupunginhallitus hyväksyi myös maankäyttösopimuksen ja alueiden luovutusta koskevan esisopimuksen Espoon seurakuntayhtymän kanssa.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Espoon hulevesiohjelman ohjeellisena noudatettavaksi määrärahojen ja resurssien asettamissa rajoissa.

Miilukorpi II asemakaava jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Kaupunginhallituksen esityslista 14.12.2020