Valtuusto kokoontuu 9.9.2019 klo 17.30 alkaen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
9.9.2019 klo 10.50

Espoo-tarinaa toteuttavat poikkihallinnolliset kehitysohjelmat ovat nyt puolivälissä ja valtuustolle esitellään niiden etenemistä. Ohjelmat toteuttavat Espoo-tarinaa ja vauhdittavat ratkaisujen löytämistä valtuustokauden keskeisiin poikkihallinnollisiin haasteisiin. Ne tuovat uudenlaista otetta kehittämiseen ja kannustavat tekemiseen yli organisaatiorajojen yhdessä luottamushenkilöiden, viranhaltijoiden, kumppaneiden ja asukkaiden kanssa. 

Poikkihallinnollisia kehitysohjelmia ovat:

Valtuusto käsittelee myös vastausta lähes 5 800 kuntalaisen lähettämään kuntalaisaloitteeseen Träskändan kartanon saamiseksi kuntalaiskäyttöön. Vastauksen mukaan kaupunki on etsinyt pitkään kartanolle uutta vuokralaista. Tänä vuonna tehdyn  kuntotarkastuksen perusteella kartanolle laaditaan parhaillaan peruskorjaussuunnitelmaa. Sisätilojen peruskorjausta ei ole kuitenkaan tarkoituksenmukaista toteuttaa ennen kuin kartanolle on löydetty pysyvä käyttötarkoitus. Kartanon julkisivu kunnostetaan kesällä 2020 niin, että rakennuksen ulkovaippa suojaa rakennuksen. Träskändan kartanon tulevasta käytöstä pidetään kuntalaisille vuorovaikutteinen asukastilaisuus vuoden 2019 aikana.

Valtuusto kokoontuu  maanantaina 9.9.2019 klo 17.30 alkaen. Kokousta voi seurata suorana netissä: http://www.mediaserver.fi/live/espoo

Voit kommentoida ja seurata keskustelua kokouksen aiheista Twitterissä hashtagilla #Espoovaltuusto. Kokousta voi myös seurata paikan päällä valtuustotalon lehterillä osoitteessa Espoonkatu 5.

Valtuuston kokouksessa on kahvitauko klo 19.30 - 20.

Valtuuston kokouksen esityslista 9.9.2019 

Poikkihallinnollisten kehitysohjelmien tarkastelu (pdf, 4036 Kt)

Espoo Visual Festival taidetapahtuma 13.-15.9.2019 Träskändan kartanon alueella