Moikka espoolainen!

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
24.4.2018 Ympäristömuotoilun tiimi

Me olemme Espoon uusi ympäristömuotoilun tiimi. Olemme osa Osallistuva Espoo –kehitysohjelmaa ja sen vuoden mittainen kokeilu. Tehtävämme on lisätä kaupunkilaisten mahdollisuuksia kehittää omaa lähiympäristöään. Trio-muotoinen iskuryhmämme jalkautuu Espoon alueille huhtikuusta lähtien ja tavoitteenamme on vuoden aikana nähdä mahdollisimman monen asukasprojektin toteutuvan. Mikään idea ei ole liian pieni toteutettavaksi, kunhan se lisää alueella asuvien hyvinvointia, tuo iloa arkeen ja toimii osana kestävää Espoota. Jos sinulla on tällainen idea, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme. 

Ympäristömuotoilun tiimi

Toimimme matalan kynnyksen yhteyshenkilöinä kaupunkilaisten ja kunnan välillä. Luomme myös uusia linkkejä asukkaiden, yhteisöjen sekä yritysten välille. Autamme olemassa olevien ideoiden edistämisessä ja olemme mukana kehittämässä uusia ideoita. Tavoitteenamme on innostaa asukkaita vaikuttamaan omaan asuinympäristöönsä oma-aloitteisesti myös tulevaisuudessa.

Työnkuvamme on uusi ja se saa muotonsa tulevan vuoden aikana teidän kanssa toteutettavien projektien myötä. Espoota kehitetään sen asukkaita varten ja yhdessä asukkaiden kanssa. Teemme kaupungin monia mahdollisuuksia, kuten tiloja ja avustuksia tutuiksi.  Teillä espoolaisilla on nyt uudenlainen tilaisuus vaikuttaa siihen, millainen on huomisen Espoo. Ota haaste vastaan ja ryhdy #espooaktiiviksi. Luodaan yhdessä #inspiroivaEspoo.

Löydät meidät Facebookista: Espoon ympäristömuotoilun tiimi