Business Espoo – yrityspalvelut käytettävissänne Aallon kampuksen sydämessä

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
13.9.2018 Harri Paananen

Business Espoo

Elokuun alussa Espoon yrityspalveluja tarjoavat toimijat harppasivat yhtä jalkaa lähemmäksi asiakasta, kun Business Espoo aloitti toimintansa Otakaari 5:ssä sijaitsevassa A Gridissä. Business Espoo on (tätä kirjoittaessa) seitsemän organisaation verkosto, joka palvelee osaajia, yrityksiä, yrittäjiä ja yrittäjäksi tahtovia yhteisissä tiloissa keskellä Aallon kampusta.

Mukana Business Espoossa ovat:

  • Espoon kaupungin Elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö, joka vastaa elinkeinopolitiikasta, työllisyydestä, kansainvälisistä asioista, maahanmuutosta, kaupunkimarkkinoinnista ja tapahtumista

  • Espoo Marketing, joka kehittää Espoo Innovation Garden -ekosysteemiä ja vastaa kaupungin matkailu- ja ravintola-alan visit-palveluista

  • Helsingin seudun kauppakamari, jonka Espoon toimipisteestä käsin koordinoidaan kauppakamarin normaalien palveluiden lisäksi mm. juuri käynnistyvää kansainvälisten osaajien ja Espoolaisten yritysten välistä mentorointiohjelma Entrypointia.

  • YritysEspoo, joka tarjoaa yrittäjäksi aikoville ja toimiville yrityksille korkealaatuisia ilmaisia(!) neuvonta- ja sparrauspalveluja

  • Espoon Yrittäjät ry, joka parantaa yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä Espoossa yhteistyössä kaupungin kanssa.

  • TE-toimisto, joka yhdistää osaajia ja yrityksiä toisiinsa ja tarjoaa neuvontaa alkaville ja toimiville yrityksille.

  • Omnia, joka tarjoaa mm. rekrytoinnin, johtamiskoulutuksen, työnohjauksen ja osaamisen kehittämisen palveluita

Yhteistyöllä tavoitellaan toki yhteistä oppimista, tehokkaampaa toimintaa ja lisää kustannusvaikuttavuutta resursseja jakamalla, mutta kaiken keskiössä on tavoite palvella paremmin teitä, nykyisiä ja tulevia yrittäjiä ja osaajia. Teemme yhteistyötä niin Junctionin, DASHin kuin Aallon Designing for Services -kurssin kanssa, jotta saisimme mahdollisimman kirkkaan ymmärryksen siitä millaisia palveluita ja millä tavalla tarjottuna niitä tarvitsette. Suunnitteilla on alkuvaiheessa yhden luukun palveluperiaatteen lisäksi ainakin yhteiset viestintäkanavat sekä koottu palvelutarjonta verkossa.

Tarvitsemme ehdottomasti näkemyksiänne, jotta voimme tehdä Otaniemestä ja Aallon kampuksesta maailman parhaan paikan yrittää, joten tervetuloa juttusille milloin tahansa!

Harri_blogikuva

Harri Paananen
Elinkeinopäällikkö
Espoon kaupunki