Varattavat tilat

Kuntalaisilla on mahdollisuus varata ilmaiseksi tai vuokrata kaupungin tiloja käyttöönsä. Tilojen mahdollisista vuokrakuluista kerrotaan kunkin tilan varaamisen yhteydessä.

  • Voit varata tiloja verkossa, seudullisen Varaamo-palvelun kautta Ison Omenan ja Kalajärven palvelutoreilta sekä Tapiolan ja Sellon kirjastoista.
  • Muut tilat varataan yleensä ottamalla yhteyttä kyseiseen yksikköön – ohjeet alla.

Asukaspuistot ja päiväkodit

Asukaspuistot on tarkoitettu eri ikäisille lapsille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Toiminta on avointa ja maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Kuntalaiset, yritykset ja yhdistykset saavat vuokrata joitakin varhaiskasvatuksen tiloja, kuten päiväkoteja, asukaspuistoja, avoimia päiväkoteja.

Asukastalo Kylämaja (Matinkatu 7, Katutaso)

Asukastalo Kylämaja on Espoon kaupungin ja Kalliolan setlementin ylläpitämä matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Asukkaat, yhdistykset ja järjestöt voivat varata tiloja käyttöönsä varaustilanteen mukaan. Tilat ovat varaajille maksuttomat ja järjestettävän toiminnan tulee olla osallistujille maksutonta.

Tiedustelut mieluiten sähköpostitse: kylamaja@kalliola.fi p. 050 430 3112

Ajankohtaiset tiedot toiminnasta: www.facebook.com/kylamaja

Esitys- ja harjoitustilat

Tutustu kulttuuritoimen tarjoamiin vuokrattaviin harjoitus- ja esitystiloihin.

Kirjastot

Kirjaston tiloja voit varata Entressen kirjastostaIson Omenan kirjastosta, Sellon kirjastosta ja Tapiolan kirjastosta. Myös pienemmissä kirjastoissa saattaa olla sopiva tila sinulle. Tiedustele henkilökunnalta!

Koulutilat

Kuntalaiset, yritykset ja yhdistykset voivat vuokrata joitakin koulujen luokka-, auditorio-, aula- ja ruokasalitiloja säännölliseen käyttöön tai yksittäisiin tilaisuuksiin. Lisätietoja koulutilojen kuntalaiskäytöstä.

Liikuntapaikat

Liikuntapalvelut hallinnoi koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppu sekä loma-ajan käyttöä. Varattavissa olevat liikuntasalit löydät liikuntapaikkojen varauskalenterista samoin kuin muut liikuntapalveluiden hallinnoimat liikuntapaikat.

Nuorisotilat ja leirikeskukset

Vuokrattavat nuorisotilat ja leirikeskukset on tarkoitettu ensisijaisesti nuorisotoimintaan ja nuorisotyötä varten. Nuorisotilojen ja leirikeskusten käyttövuorot haetaan sähköisesti. Vapaita vuoroja voi selata kalenterista, varausta varten tarvitaan pankki- tai mobiilitunnisteet.

Vuokrattavat nuorisotilat ja leirikeskukset

Palvelukeskusten tilat

Palvelukeskusten tiloja voivat varata ensisijaisesti vanhus- ja eläkeläisjärjestöt omaan yleishyödylliseen toimintaansa maksutta ja muut käyttäjät sopimuksen mukaan korvausta vastaan. Palvelukeskusten tiloissa voi toimia myös iltaisin ja viikonloppuisin erillisen sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoa palvelukeskuksista

Palvelutori

Ison Omenan palvelutorilla on kokous- ja ryhmätiloja, joita voit varata verkossa, seudullisen Varaamo-palvelun kautta.

Terveysasemat

Osalla terveysasemista on asukasjärjestöjen käytettävissä kokoustiloja arkisin klo 8-16.

Kanta-Espoon sosiaali- ja terveystalo Samaria

Samariassa on kokoustiloja. Varaukset ja tarkemmat tiedot vahtimestarilta p. 09 816 32762.

Kilon terveysasema

Kilon terveysasemalla on pohjakerroksessa iso kaksiosainen kokoustila noin 20+20 hengelle. Toinen osa on ruokailijoiden käytössä klo 13 asti. Tilavaraukset vahtimestarilta puh. 09 816 35305 tai 050 321 6287.

Leppävaaran terveysasema

Leppävaaran terveysasemalla on yksi isompi kokoustila, johon periaatteessa mahtuu 60 henkilöä. Se on käytössä klo 13 jälkeen (aamupäivällä ruokailijoita). Tilavarauksia voi tiedustella paikan päällä vahtimestarilta.

Matinkylän terveysasema

Kokoustila 4. krs. Tilavaraukset vahtimestarilta puh. 09 816 42302.

Tapiolan terveysasema

Kellaritila Maahinen (30 henkeä), käytettävissä aamupäivisin. Tilavaraukset vahtimestarilta puh. 09 816 38347.

Muut kokous- ja kongressitilat Espoossa

Espoossa on kokous- ja kongressitiloja niin isoille kuin pienille tapahtumille. Lisätietoja tiloista saat Espoon matkailun sivuilta.