Kirjaamo

Kaupungin kirjaamo vastaa Espoon päätöksentekoon liittyvien asioiden ja saapuvien asiakirjojen kirjaamisesta sekä niihin liittyvästä palvelusta. Asiointipisteet palvelevat sinua, jos haluat tietää yleisemmin kaupungin palveluista.

Kirjaamossa kirjataan päätöksentekoon liittyvät asiat ja ne asiakirjat, joihin viranhaltija antaa vastauksen. Kirjattavia asiakirjoja ovat mm. kuntalaisaloitteet, valitukset, muutoksenhaut, lausuntopyynnöt, lausunnot, vastine- ja selvityspyynnöt, päätökset, anomukset, sekä vastauskirjeet.

Kirjaamon sähköpostiosoite kirjaamo@espoo.fi on kaupungin virallinen sähköpostiosoite. Tarvittaessa tähän osoitteeseen voi lähettää salassa pidettävää sähköpostia käyttämällä https://securemail.espoo.fi -palvelua.

Kirjaamoon voi jättää postia myös sen ollessa suljettuna. Entressen kolmannessa kerroksessa hissien luona on kirjaamon postilaatikko, joka tyhjennetään arkisin klo 8.00. Postilaatikkoon jätetty posti kirjataan saapuneeksi tyhjennyshetkellä.

Kuulutukset julkaistaan sähköisinä Kuulutukset-sivulla.

Kirjaamo palvelee normaalisti koronaviruksesta huolimatta. Suosittelemme kuitenkin, että asiakkaat ottaisivat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Toimitettavat asiakirjat voi jättää myös kirjaamon postilaatikkoon.