Kalajärven palvelutori palvelee kesällä supistetusti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
2.6.2020 klo 14.37

Päivitetty 5.6.2020: Lisätty tieto terveysaseman kesäsulusta

Kalajärven palvelutori jatkaa jonkin verran supistetuilla palveluilla myös kesäkuussa. Palvelutorin yleiset tilat ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–18. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne elää, minkä vuoksi palvelukohtaisia aukioloja voidaan joutua muuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla.

  • Terveysasema ja neuvola palvelevat kesäkuussa vain ajanvarauksella.  Terveysasema on kokonaan suljettu ajalla 15.6.–9.8.2020.
  • Hammashoitola on toistaiseksi kokonaan suljettu.
  • Asiointipiste palvelee  normaaliajan aukioloaikojensa mukaan.
  • Kirjasto palvelee ma–pe klo 11–18, 6.7.2020 alkaen omatoimiaika ma–pe klo 7–11 (1.8.2020 alkaen myös klo 18–20)

Kaksi kokoustilaa (Katiska ja Apaja) ovat varattavissa itsenäiseen työskentelyyn arkisin kello 8–18 Varaamo-palvelun kautta. Näin Palvelutori haluaa tukea alueen asukkaiden etätyötä ja opiskelua. Ryhmävarauksille ja isommille tapahtumille Palvelutorin tilat avautuvat elokuussa.

Palvelutori lomailee heinäkuussa – kirjasto ja neuvola auki

Kalajärven palvelutori on suljettu 6.–26.7.2020. Kirjasto ja neuvola kuitenkin palvelevat myös tuolloin: kulku tapahtuu niiden omista ulko-ovista.

Koulun väistötilaksi elokuusta alkaen

Elokuussa Palvelutori saa uutta säpinää, kun Kalajärven koulu menee remonttiin ja oppilaita tulee väistöön myös Palvelutorille. Näillä näkymin ainakin Kalajärvi-sali varataan päivisin pääasiassa opetuskäyttöön.

Palvelutorilla kävijöiden keski-ikä nuorentuu siis huimasti päiväsaikaan, ja illalla jatkuvat ryhmätoiminnat esimerkiksi Omnian, Estradan ja Pohjois-Espoon eläkkeensaajat ry:n järjestäminä.

”Tavoitteenamme on edelleen, että saamme taloon toimintaa kaikenikäisille ja että Palvelutori palvelee kaikkia lähialueen asukkaita”, toteaa palvelukoordinaattori Päivi Peltomaa.

Lisätietoja