Näin Kalajärven palvelutori palvelee korona-aikana

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
27.11.2020 klo 17.14

Päivitetty 5.1.2021

Kalajärven palvelutori rajoittaa palvelujaan ajalla 30.11.2020–31.1.2021* koronavirusepidemian vuoksi. Tarkista tästä uutisesta, kuinka eri palvelut ovat saatavissa – päivitämme tietoja sitä mukaan, kun tilanne muuttuu.

Paikan päälle Palvelutorille saat tulla vain, kun sinulla ei ole pieniäkään koronaan viittaavia flunssa- tai vatsaoireita. Silloinkin suosittelemme, että hoidat asiasi mahdollisimman ripeästi. Käytä aina maskia tai visiiriä.

Kokous- ja työtilat toistaiseksi pois käytöstä

Kalajärven palvelutorin yleiset tilat ovat avoinna

  • ma–pe klo 8–20

Kaikki harrastusryhmät ja tapahtumat ovat tauolla. Kokous- ja työtilat ovat toistaiseksi kokonaan pois käytöstä eikä yleisötapahtumia järjestetä.

Näin palvelevat eri yksiköt

  • Terveysasema palvelee ajanvarauksella normaalien aukioloaikojensa mukaan.
  • Neuvola palvelee ajanvarauksella normaalien aukioloaikojensa mukaan.
  • Hammashoitola palvelee ajanvarauksella normaalien aukioloaikojensa mukaan.
  • Asiointipiste palvelee normaalien aukioloaikojensa mukaan, mutta ensisijaisesti välttämättömissä viranomaisasioissa. Myös lyhytkestoista digitukea on tarjolla paikan päällä välttämättömän viranomaisasioinnin hoitamiseen. Digitukea paikan päällä annetaan vain asiakkaille, jotka käyttävät maskia tai visiiriä. Lisäksi digitukea on saatavilla etänä puhelimen, chatin ja videochatin välityksellä. Lue lisää asiointipisteiden uutisesta.
  • Kirjasto palvelee ma–pe klo 11–18. Omatoimiajat poistuvat käytöstä. Kirjastossa saa asioida pikaisesti: noutaa varauksia sekä lainata ja palauttaa automaatilla.

Palvelutorin toiminta pyritään palauttamaan normaaliksi heti, kun koronatilanne ja viranomaisten suositukset sen sallivat.

Kootut ohjeet korona-aikana: www.espoo.fi/koronavirus

*Päivitetty 5.1.2021: Poikkeukset Espoon palvelutorien palveluissa jatkuvat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksellä 31.1.2021 saakka.