Espoon asiointipisteet

Asiointipisteet ovat Espoon kaupungin infopisteitä, joihin olet aina tervetullut

Espoo asiointipiste su

Espoossa on kuusi asiointipistettä, joista saat neuvontaa kaupungin ja yhteistyökumppanien asioissa. Maaliskuuhun 2018 saakka asiointipisteitä kutsuttiin yhteispalvelupisteiksi.

Tarvitsetko apua sähköisessä asioinnissa? Tule kysymään meiltä! Autamme henkilökohtaisesti vaikkapa hakemusten täyttämisessä tai löytämään kaipaamasi tiedon. 

Meiltä ostat HSL:n henkilökohtaisen matkakortin, löydät lähialueen bussien irtoaikataulut – tai mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää HSL:n palveluihin liittyen, autamme mielellämme. Toimimme myös Kelan avustavina asiakaspalvelupisteinä.

Kaikki Espoon asiointipisteet myyvät Lippupisteen tapahtumalippuja ja lahjakortteja. Asiointipisteistä löydät myös erilaisten tapahtumaesitteiden lisäksi turisti- ja ulkoilukartat. Jos kaipaat ideoita pääkaupunkiseudun matkailuun tai vapaa-ajan viettoon, kysy meiltä!

Hoida asiasi sähköisesti asiakaspäätteellä

Käytössäsi ovat tietokone sekä kopiointi-, tulostin- ja skannausmahdollisuus. Tarvittaessa opastamme sinua sähköisessä asioinnissa, kun kyse on Espoon kaupungin ja Kelan palveluista.

Voit antaa palautetta ja kehitysideoita niin sähköisesti kuin suoraan asiointipisteissä.

Tervetuloa, Sinä olet meille tärkeä!