Laatu- ja ympäristöpolitiikka Espoo Catering Oy tarjoaa laadukkaita ja kestävästi tuotettuja ateriapalveluja asiakassopimuksen mukaisesti asiakkaiden hyvinvointia tukien. Kilon Keittiö noudattaa yrityksen laatu- ja ympäristöpolitiikkaa tuotannossa. Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan suositukset ovat perustana eri ikäryhmille tarjottavan ruoan suunnittelussa. Kehitämme toimintaa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Arvioimme, seuraamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme asiakkaiden tarpeiden perusteella. Asetamme laatu- ja ympäristötavoitteita ja mittaamme, seuraamme ja analysoimme niiden tuloksia säännöllisesti. Tunnistamme ja huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset. Määritämme toimintamme ympäristönäkökohdat, - päämäärät, -tavoitteet ja toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. Seuraamme säännöllisesti ympäristötavoitteiden toteutumista. Olemme mukana Yhteiskuntasitoumus 2050 –ohjelmassa kestävän kehityksen sitoumuksella. Noudatamme voimassaolevaa lainsäädäntöä, määräyksiä ja sitovia velvoitteita. Laadun peruspilarina on tuoteturvallisuus. Korkean tuoteturvallisuustason ylläpitämiseksi koulutamme henkilöstöä ja toteutamme jatkuvaa seurantaa. Ympäristötyömme on johdettu Espoon kaupungin kestävän kehityksen strategiasta ja tuemme ympäristötyöllä Espoon kestävää elämäntapaa Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja toimivat yrityksen toimintaperiaatteiden mukaisesti Seuraamme henkilökuntamme työhyvinvointia ja työturvallisuutta säännöllisesti Espoo Catering Oy:n johto sitoutuu ympäristönsuojeluun ja parantamaan jatkuvasti toimintaa huomioiden asiakkaidemme, ympäristön, lakien ja asetusten, työntekijöiden ja omistajiemme tarpeet.