Ruokailu päiväkodeissa

Maistuvaa ruokaa lasten hyvinvoinnin tueksi

RUOKALISTAT

Päiväkotiruokailu täydentää kodissa tapahtuvaa ruokailua ja kattaa merkittävän osan lapsen päivittäisestä ravinnon tarpeesta. Ruokailun tavoitteena on tukea pienen lapsen kasvua ja kehitystä. Monipuolinen ja maistuva ateria ylläpitää lapsen vireyttä hoitopäivän aikana ja ohjaa lasta terveellisiin ruokailutottumuksiin.

Espoo Cateringin päiväkotiateriat ovat ravitsemussuositusten mukaisia, täysipainoisia ateriakokonaisuuksia. Niiden valmistuksessa käytämme korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia raaka-aineita lasten makutottumukset huomioiden. Aamupaloilla tarjoamme luomuhiutalepuuroa.

Kokopäivähoidossa oleville lapsille tarjoamme aamupalan, lounaan ja välipalan, osapäivähoidossa oleville lounaan, ilta- ja yöhoidossa oleville päivällisen ja iltapalan.

Erityisruokavalioihin on mahdollisuus terveydellisistä tai eettisistä syistä. Kasvisruokailijoille tarjoamme päivittäin aterioita, joihin sisältyy kasvikunnan tuotteiden lisäksi kananmunaa ja maitovalmisteita.

Erityisruokavalioilmoitus (pdf, 1525 Kt)

Pähkinäallergiakysely (lisätiedot erityisruokavalioilmoitukseen)

Asiakaspalautteina saamiamme kehittämistoiveita hyödynnämme ruokalistasuunnittelussa. Palautetta voit antaa suoraan keittiön henkilökunnalle, Internet-sivujen kautta tai toimipisteissä olevilla palautelomakkeilla.