Ruokailu hoivayksiköissä ja seniorikeskuksissa

Ruokahetkistä iloa ja elinvoimaa

RUOKALISTAT

Espoo Catering tuottaa hyvää oloa ja iloa kaupungin hoivayksiköiden ja seniorikeskusten asiakkaille. Maukkaat ja ravitsemuksellisesti täysipainoiset ateriat ylläpitävät terveyttä ja toimintakykyä. Ruokailuhetket rytmittävät asiakkaidemme päivää ja kohentavat heidän elämänlaatuaan.

Hoivayksiköiden asukkaille tarjoamme päivän kaikki ateriat - aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Ateriavälit on rytmitetty päiväohjelmaan sopiviksi sekä tasapainoista ja kestävää energiatasoa ylläpitäviksi.

Seniorikeskuksiin ovat tervetulleita kaikki ruokailijat. Seniorikeskusten ruokalistalla on päivittäin vaihtuva Kotilounas. Maistuvan aterian voi nauttia joko paikan päällä tai ostaa mukaan.

Hoivayksiköiden ja seniorikeskusten ruokalistojen suunnittelussa noudatamme ikäihmisten ravitsemussuosituksia ja huomioimme asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja mieltymykset. Vaihtelua ruokalistoihin tuovat juhlapyhien perinteikkäät ja tutut ruuat, eri vuodenaikojen kausiherkut sekä uusiakin makumaailmoja tarjoavat teemat.

Kotiateriapalvelu

Toimitamme aterioita tilauksesta myös koteihin. Kotiateriapalveluun kuuluu lämmin lounas, salaatti ja jälkiruoka.  Asiakkaaksi halutessasi ota yhteyttä Espoon kaupungin Kotihoitoon.