Kokous- juhla- ja tapahtumapalvelut

Juhlapalveluita tärkeimpiin hetkiisi

Ammattitaidolla hoidettu catering on tärkeä osa onnistunutta tilaisuutta tai tapahtumaa. Tarjottavien tuotteiden laatu, esillepano sekä huomaavainen palvelu ovat asioita, joista tilaisuutesi muistetaan. Tarjoamme cateringpalvelua niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiisi.

Kokous-, juhla- ja tapahtumatarjoiluja järjestämme Espoon kulttuurikeskuksen Cafe Mezzossa sekä Espoon keskuksessa sijaitsevassa Pihatalon lounasravintolassa. Sijainniltaan keskeiset ja helposti saavutettavat tilat tarjoavat viihtyisän ympäristön mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa tilaisuuden suunnittelusta ja toteutuksesta. Suunnittelemme menut toiveitasi ja tilaisuuden henkeä noudattaen. Valmistamme tarjottavat tuotteet laadukkaista raaka-aineista huomioiden ruokarajoitteet sekä muut toiveet, kuten muun muassa Reilun kaupan tai luomutuotevalikoiman. Tarjoilu on mahdollisuus toteuttaa joustavasti monin eri tavoin joko pöytiin tarjoiltuna tai noutopöydistä.

Väliaikatarjoilut

Tilaa kauttamme väliaikatarjoilut Espoon kulttuurikeskuksen tapahtumiin sähköpostilla cafe.mezzo@espoocatering tai puhelimitse +358 43 826 9134  tai  +358 43 826 9031 .

Lisätiedot:

cafe.mezzo@espoocatering.fi
laitoskeittio.Muurala@espoocatering.fi

Kesäleirien ja urheilutapahtumien ateriapalvelut

Toimitamme tilauksesta ruokailut myös urheiluseurojen ja yhdistysten kesäleireihin ja -tapahtumiin.
Lisätiedot: puh. 050 5664 517