Tapahtuma-akatemia


Tapahtuma-akatemia on uudentyyppinen alusta, jolla rohkaistaan ja aktivoidaan idearikkaita yhteisöjä ja ihmisiä uusien kaupunkitapahtumien tekoon. Tapahtuma-akatemiassa on mahdollista toteuttaa uusia kaupunkitapahtumia kiinnostaville alueille Espoossa. Tapahtuma-akatemia käynnistyi keväällä 2017 ja se on osa Espoon Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. 

Tapahtumakonsepti käynnistyi 15. maaliskuuta avoimella kilpailuhaulla, johon kuka tahansa pytyi osallistumaan asuinpaikkakunnasta riippumatta. Mukaan hakevien tapahtumajärjestäjien ideoiden sisältöjä ei rajattu, vaan ne voivat olla kaikkea minimusiikkifestivaalin ja tiedeviikonlopun väliltä.

Jatkoon päässeille tapahtumaideoille järjestetään huhtikuussa innostava KickOff -sparrausilta, jonka vetäjinä toimivat kaupunkitapahtumien moniottelija Nuppu Stenros ja taiteilija Jani Leinonen. Lopulliset  voittajat valtaavat Espoon tapahtumakesän vuoden 2017 aikana.

Tapahtuma-akatemiaan mukaan valituilla projekteilla on mahdollisuus hakea Espoon kaupungilta tuotantotukea tapahtuman toteuttamiseen. Mukaan valitut projektit saavat myös ohjausta lupaprosesesseissa.

Seuraa Espoon uusia kaupunkitapahtumia somessa!