Metro Areena rokotuspisteellä vesivahinko - Perjantain 4.6. rokotusaikoja on peruttu ja siirretty

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
4.6.2021 klo 8.24

Päivitys 15:15: Vika on saatu korjattua ja lauantain 5.6. rokotukset voidaan toteuttaa suunnitellusti. Kiitos kaikille joustamisesta ja kärsivällisyydestä tänään! Tämä on viimeinen päivitys tähän uutiseen. 

Päivitys 12:30

  • Vuoto on saatu paikallistettua ja sitä korjataan. Käytössämme on 13 rokotuspistettä 25:sta.
  • Noin 70 henkilön aika tältä päivältä klo 13-16 siirtyy Metro Areenalta Tapiolan terveysasemalle (os. Ahertajantie 2). Henkilöt, joiden ajat siirtyvät, saavat asiasta tekstiviestin.
  • Lisäksi 360 aikaa iltapäivältä aikaväliltä 13-16 joudutaan perumaan. Tieto ajan peruuttamisesta tulee tekstiviestillä. 

Olemme pahoillamme muutoksista ja peruutuksista. Mikäli aikasi joudutaan perumaan, varaa uusi aika osoitteesta koronarokotusaika.fi

Päivitys klo 10:45: Saamme klo 11 käyttöömme ainakin 6  rokotuspistettä lisää.  Sitten käytössämme on 11/25 pistettä. 

Päivitys klo 10:00: Vuodon alkuperää ei ole vielä saatu paikallistettua. Rokotusajat on peruttu klo 9:30-12. Rokotuksia pystytään tällä hetkellä tekemään 5 pisteessä, kun normaalisti käytössä on 25 pistettä. 

Metro Areenan rokotuspisteen rokotuksia ei pystytä toteuttamaan perjantaina 4.6. ajalla kello 9.30 – 11.00 vesivahingon vuoksi. Joudumme perumaan edellä mainituksi ajaksi sovitut rokotusajat. Pyydämme asiakkaitamme varaamaan uuden ajan ensi viikolle sähköisestä ajanvarauspalvelusta koronarokotusaika.fi.  Avaamme tänään uusia aikoja ensi viikolle.

Pahoittelemme asiaa ja siitä aiheutuvaa vaivaa! Pyrimme korjaamaan vesivahingon ja palaamaan normaaliin toimintaan mahdollisimman pian.

Päivitämme uutista kun saamme uutta tietoa.