Espoon Ystäväluistelussa tunnelmoidaan 10.2.2018 musikaaliklassikoiden tahdissa

12.1.2018 klo 15.38

Tervetuloa ihanan Ystäväluistelun pariin lauantaina 10.2.2018 klo 17 alkaen. Tapiolan Jääpuutarha täyttyy luistelijoista, kun Tapiola Sinfoniettan konsertti Espoon kulttuurikeskuksesta lähetetään tapahtumassa suorana valtavalta näytöltä.

Ystäväluistelu on uniikki talvitapahtuma, josta voi nauttia niin konsertissa Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa kuin Tapiolan Jääpuutarhan luistelukentällä.

Tapiola Sinfoniettan konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita muun muassa My Fair Ladysta ja Viulunsoittaja katolla -musikaaleista. Tapiola Sinfonietta saa solisteikseen Taideyliopiston musiikkiteatterilaulajat. Orkesteria Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa johtaa Markku Luuppala.

Tapiolan Jäääpuutarhassa nähdään upeita taidonnäytteitä Espoon Taitoluisteluklubilta, Olarin Voimistelijoilta ja Espoo Synchronized Skatersilta. Esitysten jälkeen kaikki ovat tervetulleita luistelemaan jäälle suurelta näytöltä suorana esitettävän musikaalikonsertin tahtiin. Konsertin jälkeen yleisöluistelu jatkuu DJ OttoPetterin ja DJ SkeniksW:n vauhdittamana.

Tapahtuman juontaa jäältä käsin Anna-Liisa Tilus ja Tapiolasalista orkesterin intendentti Juha Ahonen.

Tapiolan Jääpuutarhaan (osoite Kirkkopolku, 02100 Espoo) on vapaa pääsy koko illan ajan.
Konserttiliput Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasaliin (osoite Kulttuuriaukio 2) 5 € Lippupisteestä.

Ruokatorilla nälkäisiä luistelijoita palvelevat ravintolat Fat Lizard sekä Fisu ja Ranet herkkuineen ja Lions Club Espoo/Keskus grillimakkaroineen. Kahvilapalveluita tarjoavat Café Mezzo, Kahvila Hile ja Torikahvila.

Tapahtumaa voi seurata myös kotisohvalta sekä erilaisissa yhteisöissä. espoo.fi/livetapahtumat -osoite toimii kaikissa päätelaitteissa, joissa on internet-yhteys. Matinkylän Palvelutorin Stagella Ystäväluistelua katsotaan yhdessä osana kaikille avointa, klo 15 alkavaa Matinkylän ystäväjuhlaa. Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/1242513735880834/

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman tekevät yhdessä
Espoon liikuntapalvelut / Espoo liikkuu ja
Espoon kaupungin kulttuurin tulosyksikkö / KulttuuriEspoo

Video: Jussi Hellsten Oy

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

ystäväluistelu_632x377