Espoolaisten uinti ja laskettelu Serenassa jatkuvat edelleen: Vuokrasopimus 2018 - 2038 solmittu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
12.10.2018 klo 11.35

Puuharyhmä Oyj:n omistama vesipuisto Serena ja laskettelukeskus jatkavat toimintaansa Espoon Lahnuksessa ainakin 20 vuotta eteenpäin. Espoon kaupungin ja Puuharyhmä Oyj:n välinen vuokrasopimus vuoteen 2038 saakka allekirjoitettiin lokakuussa.

Serena talvella
Kuva: Serena

Vesipuisto ja laskettelukeskus profiloivat Pohjois-Espoota kiinnostavana vapaa-ajan keskuksena Nuuksion kansallispuiston ja luontopalvelujen ohella. Laskettelukeskus on ollut toiminnassa jo 30 vuotta. Vesipuisto Serena on Pohjoismaiden suurin vesipuisto.

”Serenan sijainti tulee olemaan jatkossa entistäkin oivallisempi, kun Pohjois-Espoo kehittyy ja kansainvälinen matkailu Suomeen ja Espooseen lisääntyy”, toteaa Espoon elinkeinojohtaja Tuula Antola.

”Serena jatkaa kehittymistään yhtenä suomalaisen matkailuelinkeinon kärkikohteista. Nyt yksi tärkeä yhteistyön etappi Espoon kaupungin kanssa on jälleen saavutettu. Olemme kiitollisia sijainnista, joka mahdollistaa entistä useamman vapaa-ajan vieton ja perheen yhteisen ilon Serenan altailla ja rinteissä”, sanoo Puuharyhmä Oyj:n varatoimitusjohtaja Petteri Järvenpää.

Serena on tarjonnut iloa espoolaisille jo vuodesta 1988. Sen 30. juhlatalvikausi avautuu 13.10. Uinnin ja laskettelun lisäksi Serena tarjoaa myös vuokramökkejä Lahnuksen korvessa.