Elinkeinofoorumi 2021

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

"Muuttuva toimintaympäristö, kestävän tulevaisuuden mahdollistaja?​"

Yksi tapahtuma - kaikki asiantuntijat - osallistu sinäkin! ​

Business Espoon elinkeinofoorumi 2021 on yksi vuoden tärkeimmistä yrittäjille ja elinkeinoelämän vaikuttajille suunnatuista tapahtumista. Merkitse päivä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan! 

Linkki ilmoittautumislomakkeelle

Tapahtuman puhujina nähdään ja kuullaan laaja-alaisesti elinkeinoelämän huippuvaikuttajia. Mukana ovat Sitran yliasiamies Jyrki Katainen, Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu, Aalto-yliopiston/Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki, Ensto Invest Oy:n hallituksen jäsen Lari Raitavuo, Ocean Orchard Oy:n toimitusjohtaja Mikael Westerlund sekä Espoon kaupungilta kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, elinkeinojohtaja Tuula Antola ja elinkeinopäällikkö Harri Paananen.

Lähetämme tapahtumaan ilmoittautuneille osallistumislinkin lähempänä tapahtumapäivää.

#Elinkeinofoorumi2021
#BusinessEspoo

Ohjelma

Tervetuloa 

Kestävä liiketoiminta yritysten menestymisen ehtona – kaupunki kumppanina
Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Espoon kaupunki

Maailmaa muuttavat megatrendit
Yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra ​
Maailmassa on nähtävissä muutosvoimia, jotka vaikuttavat yhteiskuntien uusiutumiseen ja luovat uusia kasvunmahdollisuuksia yrityksille. Megatrendejä voi hyödyntää, ohjata tai jäädä niiden riepoteltavaksi. Mitkä ovat talouden suurimmat draiverit ja miltä vallankäyttö näyttää 5-10 vuoden aikajänteellä?

Yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra
Jyrki Katainen on Sitran yliasiamies. Katainen on tehnyt työuran pääsääntöisesti politiikassa 15 vuotta kansanedustajana, valtiovarainministerinä, pääministerinä sekä viimeiset 5,5 vuotta EU komission varapuheenjohtajana. Sitran yliasiamiehenä hän on ollut nyt reilun vuoden ja hänen tehtävänään on Sitran tulevaisuustyön johtaminen siten, että Sitra pystyy tuottamaan uusia ajatuksia yhteiskunnallisille ja yritysten päätöksentekijöille sekä kokeilemaan ja testaamaan uusia toimintamalleja. Jyrki haluaa, että Sitran ajatukset saavat entistä enemmän kansainvälistä vaikuttavuutta, koska monet ilmiöt eivät tunne valtioiden rajoja. Hän on kiinnostunut markkinatalouden uudistamisesta siten, että se noudattaa kiertotalouden ja kestävyyden periaatteita. Jyrki haluaa, että Sitra on mukana virittämässä keskustelua tulevaisuuteemme vaikuttavista muutosvoimista. Kuvaaja: Miikka Pirinen, Sitra.

Talousnäkymät koronan jälkeen
Pääekonomisti Tuuli Koivu, Nordea
Taloudet ovat avautumassa koronan jälkeen eri tahtiin. Tuuli Koivu valottaa puheenvuorossaan, millaiset ovat maailman talousnäkymät Suomen näkökulmasta ja millaisia pysyviä vaikutuksia koronapandemialla ennakoidaan olevan. 

Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu 

Tuuli Koivu on toiminut 20 vuotta kansainvälisen talouden ekonomistina Suomen Pankissa, EKP:ssa ja valtiovarainministeriössä. Nykyisin hän on Nordea pääekonomisti Suomessa ja hän seuraa erityisesti Kiinan ja euroalueen talouskehitystä. Koivu on väitellyt tohtoriksi vuonna 2012 aiheena Kiinan rahapolitiikka.

Kestävää kasvua suomalaista omistajaosaamista ja omistajuuden kulttuuria vahvistamalla keskustelu
Elinkeinojohtaja Tuula Antola, Espoon kaupunki, Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki, Aalto-yliopisto ja hallituksen jäsen, Lari Raitavuo Ensto Invest Oy 

Ympäristöongelmasta arvoa 
Toimitusjohtaja Mikael Westerlund, Ocean Orchard Oy 

Business Espoo palvelee yrityksiä kasvussa ja kriisissä
Elinkeinopäällikkö Harri Paananen, Espoon kaupunki

Päätössanat 
 

Elinkeinofoorumi 2021 mainos

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 12.5.2021 klo 9.00 - 11.00

Paikka

Verkossa.

Järjestäjä

Business Espoo -yrityspalveluverkosto

Verkko-osoite

Ilmoittaudu tapahtumaan

Hinta, euroa

0