Elämäni laulut -klubi: Lasse Piirainen | Mikko Kuustonen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Lasse Piirainen ja Mikko Kuustonen
Elämäni laulut -Ilta on kohtaaminen, artistin syväluotaava musiikillinen henkilökuva, joka pureutuu artistin tarinaan ja elämään laulujen ja uran takana. Illan aikana kuullaan artistille itselleen tärkeimpiä lauluja sekä omasta että muiden tuotannosta. Intiimi ja kotoisa hetki, jossa yleisö pääsee lähelle artistia ja tämän persoonaa. Elämää ja musiikkia – niistä koostuvat Louhisalin ainutkertaiset ”Elämäni laulut” -klubi-illat.

Klubi-isäntänä toimii virtuoosimainen pianisti-kosketinsoittaja Lasse Piirainen, joka on tuttu mm. tv-ohjelmista (SuomiLove, Voice of Finland, Bumtsibum, Tähdet, tähdet), sekä useista eturivin artistien bändikokoonpanoista. Lasse piirainen edusti myös Suomea Euroviisuissa vuonna 2017 yhdessä Leena Tirrosen kanssa duona (Norma John) kappaleella Black Bird.

Kevään artistivieraana nähdään laulaja-lauluntekijä Mikko Kuustonen. Hän avaa tarinaansa tunnettujen hittien takaa ja illassa kuullaan mm. klassikot Aurora, Enkelit lentää sun uniin, Abrakadabra sekä Kaktusviinaa. Mukaan mahtuu taatusti myös yllätyksiä.

Kesto n. 2 h
Ovet avataan 18.30
Louhiklubi: esteetön pääsy Louhisaliin, salissa ravintolapalvelut
Tapahtuma kuuluu Kaikukortin piiriin

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 3.4.2020 klo 19.00 - 21.00

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali (Café Louhi)

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

22,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 22,50 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)