Elämä Lapselle -konsertti Espoo Metro Areenalle

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
30.10.2015 klo 11.59

Lastenklinikoiden Kummien järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti Elämä Lapselle järjestetään ensi vuoden syyskuussa Espoo Metro Areenalla. Vuosittainen konsertti on yksi Suomen suurimmista ja tunnetuimmista nuorten tapahtumista.

Perinteinen hyväntekeväisyyskonsertti on ollut tärkeän tarkoituksen ja erinomaisen fiiliksen ohessa ponnauttamassa monia tämän hetken kärkiartisteja – mm. Robin ja Isac Elliot – suuren yleisön tietoisuuteen.

Kummit

Ensi vuonna Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Espoo Metro Areenalla keskiviikkona 14.9.2016. Konsertti toteutetaan yhteistyössä MTV Median kanssa, ja se esitetään suorana lähetyksenä MTV3:lla.

Espoo isännöi ylpeänä Elämä Lapselle -konserttia ja toivottaa vieraat tervetulleeksi läheltä ja kaukaa.

”Tavoitteemme on, että Espoo Metro Areenasta muodostuisi espoolaisten yhteinen elämyksellinen olohuone, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja elämyksiä kaikille espoolaisille ja täällä vieraileville”, kertoo Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.

Elämä Lapselle sopii luonteeltaan hyvin juuri Espooseen, joka tunnetaan perinteisesti lapsiperheiden kaupunkina - ja joka uuden metrolinjan liikennöinnin alettua, on myös entistä lähempänä Helsingin perheitä.

Kummien toiminnanjohtaja Anne Knaster uskoo niin ikään Espoo Metro Areenan potentiaaliin Kummit-tapahtumien pitopaikkana.

”Hartwall Arenan kanssa yli kymmenen vuotta tehty yhteistyö sujui erittäin hyvin, mutta tällä kertaa Espoosta esitetty kutsu tarjosi uudenlaisen ja kiinnostavan mahdollisuuden kehittää tapahtumiamme entisestään. Elämä Lapselle -konsertin lisäksi myös vuoden 2016 Joulu Mielelle -konsertti järjestetään Metro Areenalla. Tulemme tekemään taas hienon konsertin ja tuomaan paikalle kaikki parhaat artistit sekä mahdollisesti myös jonkun yllätyksen ulkomailta.”
 
Jo 21 kertaa järjestetyn Elämä Lapselle -kampanjan suurin arvo on avun tuottaminen lapsipotilaille Suomessa.  Kampanjan kautta on jo pari vuosikymmentä pystytty parantamaan lapsipotilaiden hoito-olosuhteita: Tukea ohjataan niin lastenklinikoiden laitehankintoihin, potilasviihtyvyyteen, lastentautien tutkimukseen kuin mielenterveystyöhönkin. Toiminnan ulottuvuus on niin ikään valtakunnallinen, sillä apu suuntautuu lastenklinikoille ympäri Suomen.
 
Lisätietoja:
Anne Knaster, Kummit Ry. anne.knaster@kummit.fi, 040 418 6547
Patrik Ekman, Metro Areena, patrik.ekman@metroareena.fi, 0500 601 090
Tuula Antola, Espoon kaupunki, tuula.antola@espoo.fi, 043 824 6393

Elämä Lapselle -konsertti

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 30 miljoonan euron edestä.