Eka keikka -kampanja on kurkistus yrittäjän elämään

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
7.5.2021 klo 12.29

Espoon kaupunki on kumppanina Eka keikka -yrittäjyyskampanjassa, missä Johannes “Hatsolo” Hattunen tarjoaa mieleenpainuvia keikkatöitä yrittäjyydestä haaveileville työnhakijoille. Yhteistyö sisältää kolme erillistä kampanjalähtöä, jotka toteutetaan vuonna 2021 toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa.

Korona-aika on kurjistanut työttömyystilastoja ja monille itsensä työllistäminen voi olla ainut varteenotettava vaihtoehto. Kampanja tarjoaa yrittäjyydestä innostuneille mahdollisuuden ensimmäiseen omaan työkeikkaan ja rohkaisee yrittäjyydestä kiinnostuneita hakijoita mukaan aloittamaan omaa yritystoimintaa.

Jokaisessa haussa on tarjolla viisi keikkatyötä, joista jokaisesta maksetaan 100 euron palkkio. Hakuilmoitukset julkaistaan Johannes Hattusen Instagram- ja Facebook-tileillä sekä jaetaan Espoon kaupungin Facebook- ja Instagram-tileillä. Hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi: Oman hakuilmoituksensa voi jättää kommentoimalla julkaisussa esitettyihin kysymyksiin. Ensimmäinen haku on käynnissä 9.5.2021 asti. Seuraava hakuilmoitus julkaistaan 6.8.2021 ja viimeinen Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä tehtävä haku aukeaa 11.11.2021.  

Johannes “Hatsolo” Hattunen tunnetaan parhaiten olympiabreikkarina, puhujana, sarjayrittäjänä ja työhyvinvointivalmentajana. Hatsolon yrityksiä ovat mm. Hatsolo Oy, Treenisali TFW Helsinki ja katutanssikeskus Saiffa.

---

Tiesitkö, että Business Espoon kautta tarjoamme yritysneuvontaa ja tukea matkallasi ideasta yrittäjäksi, ihan maksuttomasti! Jos oman yrityksen perustaminen houkuttelee, muttet vielä ihan tiedä kuinka sen tekisit, varaa aika yritysneuvontaan.