Bodom Ämmässuo – kaupunki kuvissa -näyttely KAMUssa kertoo muuttuvasta kaupungista

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.2.2020 klo 15.43
Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)
Lintuvaara (kuva: Olavi Janatuinen / Espoon kaupunginmuseo)

KAMUn Bodom Ämmässuo – Kaupunki kuvissa -näyttely tuo kuva-arkiston suosituimmat ja tykätyimmät kuvat Espoon kaupunginosista nähtäville 18.3.2020 alkaen Espoon kaupunginmuseoon KAMUun Tapiolaan. Näyttelyssä on esillä yli 200 kuvaa 56:sta eri kaupunginosasta Bodomista Ämmässuolle valokuvasuurennoksina ja projisointeina.

Näyttelyaiheen taustana on vuonna 2017 toteutettu somekampanja ”Bodom – Ämmässuo All Year Long”. Somekampanja oli viikoittain KAMUn Facebookissa julkaistu sarja, jossa esiteltiin joka torstai valikoituja kokoelmakuvia Espoon virallisista kaupunginosista. Kuvia valittaessa pyrittiin saamaan kustakin kaupunginosasta historiallisesti monipuolinen katsaus.

Näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua monivivahteiseen Espooseen ja muuttuvaan kaupunkikuvaan valokuvien kautta. Valokuvanäyttelyn kuvat myydään näyttelyn päätyttyä kiinnostuneille. Valokuviin voi tehdä ostovarauksen näyttelyn päättymiseen saakka. Jos kuvaan liittyy useita varauksia, se arvotaan kaikkien varanneiden kesken näyttelyn päätyttyä.

Bodom Ämmässuo – Kaupunki kuvissa
18.3.2020–13.9.2020
KAMU Espoon kaupunginmuseo
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5