Bisnestreffit: Maailmanlaajuinen Teknologiastrategia

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Teknologia kehittyy jatkuvasti. Uudet innovaatiot ja ratkaisut korvaavat manuaalisia töitä luoden monia uusia mahdollisuuksia. Kuinka sinä voisit olla teknologiakehityksen edelläkävijä? Lokakuun bisnestreffeillä keskustellaan muun muassa globalisaation ja kansainvälisen liiketoiminnan riskeistä sekä hyödyistä suomalaisille yrityksille ja pohditaan millainen on hyvä teknologia- ja innovaatiostrategia.

Tervetuloa Otaniemen A Gridiin englanninkielisille bisnestreffeille keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta asiantuntijoiden alustuksilla perjantaina 26. päivä lokakuuta.

Tilaisuuden puhujina ja keskustelun alustajina toimivat Programme Manager Marketta Gland UNTIL Finland:lta, EIT Digital Finland ry:n johtaja Marko Turpeinen sekä kokenut innovaatiokumppani ja hallituksen jäsen Pia Erkinheimo. Juontajana tilaisuudessa toimii 4FRONT Oy:n vanhempi asiantuntija ja partneri Kalle A. Piirainen.

Ilmoittaudu mukaan (linkki ilmoittautumislomakkeelle)

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla kahvia ja teetä.

Bisnestreffit_kutsu_26.10.2018vol2 oikea

Tilaisuus livestriimataan, ja voit seurata keskustelua Facebookissa.

One hour can change everything! 
Kommentoi Twitterissä #bisnestreffit

Espoon kaupunki isännöi vuonna 2018 kuukausittaisia Bisnestreffejä, joilla on jo pitkä historia eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Tilaisuuksissa puidaan ajankohtaisia yritysten kansainväliseen menestymiseen liittyviä teemoja. Treffien oleellisinta antia on keskustelu ja uusien yhteisten ratkaisujen löytäminen.  Bisnestreffi -idean ja järjestelyjen takana on espoolainen  Takapiruna  tunnettu Kurt Linderoos  Oy Personal EU United Brains Ltd:stä

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 26.10.2018 klo 9.00 - 10.00

Paikka

A Grid, Otaniemi

Otakaari 5, Espoo

Järjestäjä

Espoon kaupunki
Kurt Linderoos Oy Personal EU United Brains Ltd

Verkko-osoite

Ilmoittaudu

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Maksuton