Puutarhan lumo -taidenäyttely

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Espoon Puutarhayhdistyksen 20-­vuotisjuhlanäyttely kuvaa puutarhan lumoa ja sen monimuotoisuutta. Lumoavassa puutarhassa on tilaa ihmisille, eläimille, hyönteisille sekä hurmaaville lempikasveille.

Puutarhaan luodaan monimuotoisuutta elinympäristöä rikastamalla, kuten istuttamalla erilaisia mesikasveja pölyttäjille, vaalimalla pihalla luonnonkukkia, jättämällä lahopuuta puutarhaan ja antamalla osan pihasta rönsytä rehevänä. Pienistäkin pihoista muodostuu yhdessä monimuotoisuuden helminauha. 

Näyttelyssä on esillä yhdistyksen jäsenten taideteoksia, mm. akvarelleja, lastenkirjojen kuvituksia, pastellimaalauksia, valokuvia, öljyvärimaalauksia sekä lyhytelokuva: Katoavat puutarhat, joka kertoo neljästä erilaisesta espoolaisesta puutarhasta.

Näyttelyn taileilijat ovat: Eira Laulajainen, Liisa Uusitalo, Karoliina Pertamo, Heidi Pihlatie, Paula Raivio, Liisa Winqvist, Anna-Liisa Järviaho sekä työryhmä Ritva Tuomi/Jukka Lehtinen.

Villa Elfvikin luontotalo on avoinna ma-pe klo 9-16 ja la-su klo 10-16. 1.10 alkaen ma-pe klo 9-15 ja su klo 10-16. Café Elfvik on avoinna viikonloppuisin talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon on maksuton.

Näyttely on osa Espoossa tänä vuonna vietettävää luonnon monimuotoisuutta juhlistavaa Lumoudu kaupunkiluonnosta -teemavuotta.

Lumoudu kaupunkiluonnosta 2020_vihr_yhdellä rivillä

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 19.8.2020 klo 9.00 - su 4.10.2020 klo 16.00

Paikka

Villa Elfvikin luontotalo

Elfvikintie 4, Espoo

Järjestäjä

Espoon puutarhayhdistys ry

Yhteystiedot

043 826 9208

villaelfvik@espoo.fi

Hinta, euroa

0