Näkymätön luonto - näyttely on suljettu

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Espoon kuvataidekoulun teokset käsittelevät luonnon näkyviä ja näkymättömiä ilmiöitä. Näyttely koostuu 5–13-vuotiaiden oppilaiden maalauksista, animaatioista ja kolmiulotteisista teoksista. Näkymätön luonto -näyttely on avoinna 11.3.–3.5.2020 Villa Elfvikin luontotalossa.

Mitä luonnossa tapahtuu, kun aurinko laskee ja yö saapuu? Miten lumen väri muuttuu? Mitä eläimiä ilmaantuu kätköistään? Miltä hyönteiset näyttävät, jos niitä katsoo läheltä? Miten lehtivihreä ja perhonen liittyvät luonnon kiertokulkuun?

Espoon kuvataidekoulun Tapiolan, Olarin, Kauklahden ja Niittykummun opetuspisteiden oppilaat ovat tutkineet silmin nähtäviä ja näkymättömiä luonnon ilmiöitä. Lapset ovat tarkastelleet luontoa sekä tutustuneet siihen liittyviin uskomuksiin. Havaintoja ja mielikuvia on työstetty kuvataiteen menetelmillä, taiteen ja luonnon materiaaleilla.

Espoon kuvataidekoulussa vietetään Näkymätön luonto – taideperustaisen ympäristökasvatuksen teemavuotta. Opetuksessa nostetaan esille luonnon monimuotoisuutta. Kuvataidekoulun opetussuunnitelma linjaa opetuksen painopisteeksi ekologisen ja esteettisen ympäristökasvatuksen. Lasten ja nuorten luontosuhdetta tuetaan omakohtaisten elämysten sekä luovan itseilmaisun keinoin.

Espoon kuvataidekoulun logo

Espoon kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen ja käsityön perusopetusta 5–20-vuotiaille sekä muita harrastusmahdollisuuksia ympäri Espoota sijaitsevissa toimipisteissä. Näkymätön luonto -hanke on saanut tukea Opetushallitukselta.

Näkymätön luonto -näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalon vaihtuvien näyttelyiden tilassa, Elfvikintie 4, Laajalahti, Espoo.

Luontotalo on avoinna maaliskuussa ma-pe klo 9-15 ja su klo 10–16, 1.4. alkaen ma-pe klo 9-16 ja la-su klo 10-16, pääsiäispyhinä ja vappupäivänä klo 10-16. Café Elfvik on avoinna sunnuntaisin ja arkipyhinä talon aukioloaikoina. Sisäänpääsy luontotaloon ja Näkymätön luonto -näyttelyyn on maksuton.


Huomioithan muuttuneen ajoreitin luontotalolle Perkkaan kautta, katso tarkemmin  ajo-ohje . Bussipysäkki (Kurkijoentie) on hieman siirtynyt, mutta on edelleen Kehä I:n varrella alikulun vieressä.

Tiedot ja sijainti

Aika

ke 11.3.2020 klo 9.00 - su 3.5.2020 klo 16.00

Paikka

Villa Elfvikin luontotalo

Elfvikintie 4, Espoo

Järjestäjä

Espoon kuvataidekoulu

Yhteystiedot

09 816 54400

villaelfvik@espoo.fi

Hinta, euroa

0