Elämyksiä Elfvikistä lapsiperheille

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Luontotalon kesäkauden päättäjäisiä vietetään perhetapahtuman merkeissä. Luontotalosta voi napata mukaan tutkimuslomakkeen omatoimiseen luontoretkeilyyn tai tutustua näyttelyihin. Myös ohjattua ohjelmaa on tarjolla. Café Elfvikistä voi ostaa lapsille maistuvia herkkuja kuten luomupopcornia ja -hattaraa, pihalla on myös grilli kuumana.

Kotieläimiä Elfvikin pihalla klo 10-13

Hembölen kotieläimistä mukana ovat Tähti-shetlanninponi, Violetta-aasi, Bella-uuhi karitsoineen, Simona-kuttu, Emil-minisika, Elvis-koira, kanit Blacky, Popi ja Brunssi sekä miniankat Aku, Helmi ja Hilma. Kaikkia muita voi rapsutella paitsi ankkoja. 

Maapallo -muskari pikkuväelle klo 11 ja 12

Ympäristökoulu Polun 2-7 -vuotiaille (aikuisen kanssa tai ilman) tarkoitettu muskari kutsuu tarinakankaan äärelle musisoimaan, tarinoimaan ja leikkimään. Leikin lomassa lapsille hahmottuu ymmärrys yhteisestä maapallostamme, jonka hyvinvoinnista olemme kaikki riippuvaisia ja vastuussa. Muskari on yläkerran leikkitilassa, Mäyrän metsässä. Kesto 45 minuuttia. Ilmoittautuminen 29.9. klo 15 mennessä p. 09 8165 4400. Paikkoja on rajallinen määrä.

Metsämieli -perheretki kouluikäisille klo 13-14                   

Retkellä nautitaan, virkistytään ja ollaan läsnä luonnossa. Havainnoimme ja tutkimme syksyistä luontoa, harjoittelemme oman kehon ja mielen kuuntelua ja pohdimme yhdessä elämän tärkeitä asioita luonnon elementtejä hyödyntäen. Luonnossa oleilu vaikuttaa positiivisesti meidän jokaisen hyvinvointiin - tule kokemaan ja kokeilemaan itse! Retki sopii kouluikäisille lapsille yhdessä vanhempien kanssa. Mukaan mahtuu 30 retkeilijää. Retken oppaana toimii Metsämieli-ohjaaja Virva Niissalo, T:mi Kuntovirkku. ©Metsämieli

Tiedot ja sijainti

Aika

la 30.9.2017 klo 10.00 - 14.00

Paikka

Villa Elfvikin luontotalo

Elfvikintie 4, Espoo

Yhteystiedot

09 816 54400

villaelfvik@espoo.fi

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy.