Seponpuiston leikkipaikan perusparannus

Espoon kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt Seponpuiston leikkipaikan perusparantamisen suunnittelutyön.

Toivomme tässä vaiheessa kommentteja perusparannukseen liittyen. Pyydämme esittämään toiveet ja kommentit 30.3. – 14.4.2020 välisenä aikana.

ANNA PALAUTE PAIKANPÄÄLTÄ HELPOSTI MOBIILISOVELLUKSILLA

Palautepalvelusta on saatavilla kätevä mobiiliversio. Sovellus etsii sijaintisi perusteella saatavilla olevat palautekanavat, joten Espoon kaupungin palvelun pitäisi tulla näkyviin automaattisesti, kun käyttäjä on Espoon alueella. Palvelu ottaa sijainnin suoraan GPS-tiedon perustella.

Mobiilisovelluksen avulla myös kuvien lisääminen on helppoa ja spontaanit havainnot mahdollistuvat. Esimerkiksi, jos huomaa iltalenkillä rikkinäisen roskapöntön, ei tarvitse miettiä missä kohtaa leikkipaikalla tai puistoreitillä juuri sillä hetkellä onkaan. Mobiiliversiossa ei tarvitse valita osastoa, jolle palautteen haluaa osoittaa.
Mobiilisovelluksen voit ladata osoitteesta http://app.trimblefeedback.com/fi. Sovellus löytyy helposti myös oman puhelimen sovelluskaupasta hakusanalla Trimble Feedback.

Toiveiden perusteella luodaan suunnitelmaluonnos, joka laitetaan nähtäväksi ja kommentoitavaksi viikon 23 aikana kohtaan Aineisto.

Suunnitelmaluonnosta voi kommentoida 15.6.2020 saakka. Tämän jälkeen suunnitelma viimeistellään ja hyväksytään. Hyväksytty suunnitelma päivitetään nettisivuille.

Seponpuiston leikkipaikan kunnostus toteutetaan alustavasti vuosina 2021-2022.

Otamme myös sähköpostitse vastaan toiveita ja ajatuksia leikkipaikan kunnostukseen liittyen. Pyydämme esittämään toiveet sähköpostitse 14.4.2020 mennessä suunnitteluhortonomi Karin Nielsenille tai asiakaspalveluun puh. 09 8162 5000.

Kohdekartta