Hakamaanpuisto

Espoon kaupungin kaupunkitekniikan keskus laatii Hakamaanpuiston puistosuunnitelmaa. Puistoalueelle sijoittuu osa itä-länsisuuntaista, Länsiväylän varrella kulkevaa pitkämatkaista jalankulku- ja pyörätietä, pyöräilyn laatureittiä. Siitä puuttuu osa tämän puistoalueen kohdalta. Kyseinen reitin osa näkyy liitteenä olevassa puistosuunnitelman luonnoksessa. Puistoalueelta joudutaan jalankulku- ja pyörätien rakentamisen vuoksi poistamaan jonkin verran puustoa, mutta tilalle istutetaan korvaavia puita. Osa poistettavista puista on huonokuntoisia. Puistoalueen kuivatus paranee jalankulku- ja pyörätien viereen toteutettavilla ojapainanteilla. Myös vesakkoa raivataan jalankulku- ja pyörätien vierusalueilta, jotka viimeistellään maisemanurmella.

Puistosuunnitelma ja toteuttamissuunnitelmat valmistuvat loppukeväästä 2020. Toteutusaikataulutavoite tällä hetkellä on v. 2020-2021.

Suunnitelmaluonnoksesta voi kysyä lisätietoa tai antaa palautetta Jaana Salolle joko puhelimitse tai sähköpostitse 8.4.2020 mennessä.

Kohdekartta